Sense entrades en línia al partit entre l'FC Andorra i l'Espanyol

El club argumenta motius de control i vol afavorir la presència d’aficionats locals al matx

Aficionats tricolors a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra no posarà a la venda entrades online per al partit que disputarà contra l’Espanyol el 16 de desembre. El club tricolor va argumentar aquesta decisió per “motius de control” i també “per tal d’afavorir la presència d’aficionats locals”. Aquesta decisió es va prendre també en la visita del Saragossa de fa unes setmanes amb l’objectiu d’evitar que hi hagués pràcticament més aficionats visitants que no locals, tenint en compte que tant aragonesos com catalans acostumen a desplaçar molts aficionats i que són viatges assequibles per al seu públic.

En tot cas, i contràriament al que havien explicat mitjans catalans, l’FCAndorra posarà més de 400 entrades a disposició del club blanc-i-blau. 296 tiquets correspondran a la zona visitant de la instal·lació governamental, mentre que les 108 restants correspondran a les invitacions de cortesia, xifra que suposa més del 10% de la capacitat de l’estadi.

Pel que fa als aficionats locals, la venda anticipada s’obrirà el 3 de desembre a les taquilles de l’estadi un cop acabi l’FC Andorra-Osca, i durant tota la setmana es vendran entrades a les oficines del club. Els abonats tindran dos tiquets extra a 15 euros, mentre que la resta seran a 25 euros, amb una primera setmana només per a residents i nacionals, i venda presencial per a tot el públic a partir de dilluns 11. En tots els casos, totes les entrades que es venguin seran nominatives i serà necessari ensenyar el passaport, targeta de residència o qualsevol altre document identificatiu per poder entrar a la instal·lació governamental a presenciar el partit.

SARABIA NO ESTÀ PREOCUPAT PER LA FALTA DE GOL DE L'EQUIP

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va negar que estigui preocupat davant de la falta de gol de l’equip, i va manifestar que “no em preocupa perquè no m’ajudarà gens i som dels que més ocasions generem, els que més a fora de casa”. A més, va assenyalar que “hem de treballar amb ells al camp perquè, al final, faran gols, segur”. L’equip va dormir a Saragossa i avui es desplaçarà fins a Burgos.

tracking