La Pal Skimo femenina, novetat principal de la Copa d'Andorra

La competició serà de nou curses i es tindran en compte els quatre millors resultats

Presentació de la Copa d'Andorra.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 22a edició de la MoraBanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya tindrà com a novetat principal la inclusió de la Pal Skimo femenina. En total, el calendari constarà de nou proves que se celebraran entre aquest desembre i el març de l’any vinent, i per obtenir els resultats finals de la general s’agafaran només les quatre millors posicions de cadascun dels participants.

El calendari s’obrirà amb la Cronoescalada Pas de la Casa Grandvalira el 9 de desembre, i ja en plenes festes nadalenques hi haurà la Cronoescalada la Llosada Tarter Grandvalira i la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira el 24 i 31 de desembre, respectivament.

Les altres sis proves seran ja el 2024, amb la Comapedrosa Andorra com a primera cita, on puntuarà tant la prova individual del dia 13 de gener com la vertical del 14. Ja al febrer serà el torn de l’Andorra Skimo, amb l’Ordino Arcalís Skimo 10, i la Viladomat Skimo 2 dintre del calendari de la Copa d’Andorra. Per últim, el 3 de març hi haurà la Pal Skimo femenina, mentre que el circuit nacional d’esquí de muntanya es tancarà el 17 de març amb la Serrera.

A més, el 31 de desembre, un cop acabi la 3 Fronteres Grandvalira s’entregaran els premis de la general de la Copa d’Andorra de l’any passat, amb triomfs de Louis Dumas i Laia Sebastià.

tracking