Tyson Pérez estarà dos mesos lluny de les pistes

Té una lesió muscular al bíceps femoral amb afectació tendinosa

L'acció de Tyson Pérez a Granada.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra segueix amb la malastrugança en forma de lesions i ahir va comunicar que Tyson Pérez haurà d’estar uns dos mesos allunyat de les pistes. L’ala-pivot dominicà va fer-se mal a l’inici del duel de diumenge a domicili contra el Covirán Granada i va haver de ser substituït. Ja no va poder tornar a jugar i la seva cara no el feia ser gaire optimista, avançant el que ha acabat confirmant el diagnòstic després de les proves mèdiques realitzades per l’entitat tricolor.

Els resultats dels exàmens mèdics van confirmar que Tyson pateix una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra amb afectació tendinosa. El diagnòstic és que l’hispanodominicà hagi d’estar entre vuit i deu setmanes (entre dos mesos i dos mesos i mig) de baixa. Així doncs, si es compleixen els pronòstics, l’ala-pivot no tornaria a jugar fins a final de gener o principi de febrer, perdent-se un mínim de nou duels de l’ACB, que podrien arribar a ser dotze.

Aquesta no ha estat la primera lesió de la temporada per a Tyson, que ja es va perdre un parell de partits (contra Barça i Obradoiro). Tot i això, estava sent un dels jugadors més destacats del MoraBanc Andorra en aquest inici de curs amb una mitjana de 20 minuts, 8,9 punts, 6,5 rebots i 12,4 crèdits de valoració en els vuit duels que havia disputat fins al moment.

D’altra banda, l’equip continua preparant la segona de les tres visites seguides que té i que el durà al WiZink Center per jugar diumenge (12.30 hores) contra el Reial Madrid. El conjunt blanc ve de perdre dissabte passat a casa contra l’Unicaja i avui tornarà a l’acció, en aquest cas a l’Eurolliga, en el duel contra l’Alba de Berlín, també a Madrid.

tracking