La selecció tanca el Preeuropeu amb derrota contra Israel (0-2)

Les fortes mesures de seguretat marquen els prolegòmens de l'enfrontament

Andorra contra Israel al partit d'avuiFernando Galindo

La selecció ha abaixat el teló de la fase de classificació per a l'Eurocopa amb una derrota contra Israel a l'Estadi Nacional per 0 a 2, en un partit marcat per les mesures de seguretat degut al conflicte bèl·lic que es viu a la frontera de Gaza. El partit s'ha desenvolupat amb normalitat i els israelians s'han imposat amb dos gols, un de Cervós en pròpia porta al minut 29, i un altre de Kinda que ha rematat sense oposició una centrada de Cohen a falta de 10 minuts. L'inici d'Andorra ha estat esperançador amb un xut al pal d'Eric Vales al minut 2 que ha pogut canviar l'escenari del partit. La selecció clou el Preeuropeu com a cuer del grup I amb només dos punts i vuit derrotes en 10 partits.