El descens de Zermatt-Cervinia queda en blanc

Cande Moreno tampoc pot fer la segona cursa per la meteorologia

Cande Moreno, a l'estació de Zermatt-Cervina.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa del Món de descens de Zermatt-Cervinia (Itàlia) s’ha quedat en blanc després que les dues curses programades fossin cancel·lades per la meteorologia. La seguretat pel vent i també la impossibilitat d’oferir una cursa amb les mateixes condicions per a totes les corredores van obligar a la suspensió.

La cursa d’ahir estava prevista per a les 11.45 h, però després de diversos ajornaments, primer a les 12.00 h i després a les 12.30 h, finalment es va decidir cancel·lar la prova. Cande Moreno es va mostrar decebuda per la cancel·lació de les dues jornades, després de cinc dies en què només s’ha pogut oferir un dia d’entrenament oficial. “Crec que tothom en el fons sabia que no es faria aquesta carrera, perquè la meteorologia no era la ideal. Al final, una carrera de descens ha de tenir tots els aspectes de seguretat, perquè anem a velocitats molt altes i no ens podem permetre ràfegues de vent als salts”. En aquest sentit, l’andorrana va subratllar que “a més, tampoc hauria sigut una cursa justa per tothom”.

Ara l’equip continuarà uns dies més per treballar a Zermatt-Cervinia, això sí, amb millors previsions de temps. “En teoria aquests pròxims dies millorarà el temps i potser podem fer bons entrenaments aquí, així que espero que les condicions siguin bones i puguem aprofitar al màxim aquests entrenaments perquè últimament no passo gaires hores a sobre els esquís” va concloure Moreno, que ja vol girar full.

tracking