No s'hi val a badar

El MoraBanc enceta a Granada amb un duel trampa la gira de tres partits a domicili

No s'hi val a badar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Granada, Girona i Madrid. El MoraBanc Andorra enceta en terres andaluses la gira de tres partits seguits a domicili amb la visita al Covirán Granada (12.30 hores) amb un duel trampa. Per què, sobre el paper, el d’avui és el duel que és més probable que guanyin; el conjunt granadí és penúltim a la taula i només ha obtingut la victòria en un dels nou partits que ha disputat fins al moment. Però els números són només això, números, i el Granada ara com ara ha fet mèrits per guanyar-ne uns quants més, i ha competit de tu a tu amb tots els rivals.

De fet, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va assenyalar durant la prèvia que “Granada no serà un lloc fàcil, serà complicat perquè saben jugar molt bé, i per mi la situació que tenen a la classificació és molt complicada”, i va afegir-hi que “en tots els partits han lluitat fins al final, han perdut per detalls, i igual que tenen una victòria, en podrien tenir quatre o cinc. Hem de tenir respecte i prudència màxims, i hem de saber que haurem de fer un molt bon partit per guanyar-hi”.

Sobre els andalusos, Lezkano va afirmar que “juguen a un ritme altíssim, amb moltes possessions i molts tirs, sobretot de tres, i tenen molt bons creadors a través del bloqueig directe, a més de tenir a un jugador referent a la pintura com Cristiano Felicio”. A més, el tècnic va continuar dient que “són un equip molt complet, per guanyar-los s’han de fer moltes coses bé, i ells amb el seu joc t’obliguen a triar quines has de fer millor, i en quines has de cedir una mica més”.

Per acabar, l’entrenador basc va assenyalar que “el Granada té moltes similituds amb el Manresa, i són equips que t’exigeixen molta concentració, de tancar el rebot perquè no tinguin segones oportunitats, i hem d’intentar allargar els seus atacs perquè tenen un bon joc en transició, no només al contracop. Però una cosa és el plantejament, i una altra fer-ho després. Serà un partit molt exigent”.

Lezkano mantindrà la baixa de Chris Czerapowicz, i podria tornar Rafa Luz, tot i que, en cas de fer-ho, el tècnic haurà de descartar un altre jugador de la plantilla.

tracking