Moment de readreçar el rumb

L’FC Andorra dorm en llocs de descens i visita el Vila-real B amb l’objectiu d’allunyar-se del perill

Entrenament dels tricolors.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita avui l’Estadi de la Ceràmica per enfrontar-se al Vila-real B (18.30 hores) amb un objectiu clar: readreçar el rumb, allunyar-se del perill i tornar a sumar després de dos partits sense fer-ho. La victòria contra el Llevant a l’Estadi Nacional ja queda lluny, i des de llavors els tricololors han perdut dos partits de lliga, a més de la dura eliminació de la Copa del Rei contra l’Atlétic Astorga. De fet, amb els resultats d’ahir a la Segona Divisió, els tricolors van dormir i arrencaran el partit d’avui en posicions de descens a Primera RFEF, això sí, empatats a 16 punts amb el Vila-real B i l’Osca, els primers equips que se salvarien.

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va assenyalar ahir abans de l’últim entrenament que “el moment és difícil, ens falta precisió per tot el que arribem i generem, però el missatge ara és posar el focus en aquests detalls que ens estan costant els partits, que són detalls defensius”, i va afegir que “crec que en atac estem molt bé, generem molt i fem les coses correctament, però aquests detalls que hem de millorar i en els quals hem de posar el focus és on el rival sap que som més dèbils”.

En aquest sentit, l’entrenador basc va destacar que “fa unes sis o vuit jornades l’equip defensava pitjor, ara ens generen menys, però al final d’un fora de banda, o d’una falta lateral per un despistament o una desatenció, ens fan gol”, i encara va dir que “potser el futbol és una mica cruel amb nosaltres, perquè els rivals ens castiguen molt, però no podem lamentar-nos-en, hem de treballar més i estar més atents, tenir clars aquests detalls, desconnectar menys, intentar millorar i ser capaços de canviar aquesta condició”.

Preguntat per la falta d’ofici que ha demostrat l’equip en alguns moments, Sarabia va assenyalar que “el que no faré és promoure coses que van contra el futbol”, i va afegir que “hem de guanyar en ofici, en petits detalls de picaresca i maduresa, però negant-me a qualsevol cosa que vagi contra el futbol, els seus valors i l’espectacle”. Finalment, el tècnic va concloure que “hem d’aprendre de les coses que fan bé els altres equips. Quan centres el joc en l’atac, segurament tot és més exigent i difícil, i defensar és una mica més simple”.

Els tricolors tenen les baixes segures d’Alpmanis, Vilà i Bover, mentre que sobre Jandro Orellana i Pablo Moreno, el tècnic va destacar que “han fet gran part de l’entrenament, i ja veurem com evolucionen”.

tracking