L'FC Andorra es queda a mig camí a La Ceràmica (0-0)

En un partit marcat per la boira, els tricolors han pogut, fins i tot, guanyar al Vila-real B

L'FC Andorra es queda a mig camí a La Ceràmica (0-0)FCA

L'FC Andorra ha arrencat un punt de l'Estadi de la Ceràmica davant el Vila-real B, en un partit on el conjunt d'Eder Sarabia ha repuntat a la segona part i ha pogut, fins i tot, guanyar els tres punts (0-0). En un compromís marcat per la boira, el filial 'groguet' ha tingut les millors ocasions a la primera part, amb dues accions de Jorge Pascual, mentre que Lobete ha portat el principal perill dels tricolors, amb un cop de cap i un xut des de fora. L'Andorra ha exhibit més registres dels habituals i defensivament ha estat molt aplicat, amb un canvi de sistema de defensa de tres i dos carrilers i a la represa ha fet un pas endavant. Tot i això, Ontiveros ha tingut una de les opcions més clares del partit quan l'Andorra estava millor però ha enviat la pilota fora amb gairebé tot a favor. L'ensurt no ha afectat a l'equip tricolor que ho ha porvat amb ocasions d'Álvaro Martí, Petxa i una molt clara d'Scheidler, a qui el cop de cap li ha marxat fregant el pal, i una altra d'Iker Benito que ha fet una centrada que s'ha enverinat i ha tocat el travesser. L'empat permet l'Andorra tornar a sumar fora de casa després de sis derrotes consecutives i sortir de la zona de descens. La propera jornada, també lluny de l'Estadi Nacional, l'equip de Sarabia visitarà El Plantío per enfrontar-se al Burgos.