Ramon Aranda completa a l'Aràbia Saudita la seva 25a Titan Desert

Ramon Aranda.

Ramon Aranda va completar ahir a l’Aràbia Saudita la seva 25a edició de la Titan Desert després de completar la Neom Titan Desert Saudi Arabia, una de les proves de la Titan Series World, en 122a posició. En total, el corredor del Quality Team va superar les quatre etapes de competició amb més de 400 quilòmetres de recorregut pel desert saudita amb un temps final de 23 h 16’43”.

La victòria a la general va ser per al corredor del Buff Megamo Team Enrique Morcillo, que va estar acompanyat al podi pels excorredors professionals Haimar Zubeldia i Luis León Sánchez. Pel que fa a la resta dels integrants del Quality Team, Lluís Nel·lo i Joan Montaner van entrar a la general just després de Ramon Aranda en la 123a i la 124a posició. Nel·lo va fer-ho amb un temps final de 23 h 16’44”, mentre que Montaner va invertir-hi 23 h 16’45”.