Rafa Luz podria reaparèixer demà contra el Granada

Lezkano reconeix que l’equip encara ha de millorar en alguns aspectes, però el veu bé

Rafa Luz, en un partit anterior d'aquest curs.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rafa Luz podria reaparèixer demà contra el Coviran Granada. Així va confirmar-ho ahir el tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, durant la roda de premsa prèvia del duel que els tricolors jugaran demà (12.30 hores) a terres andaluses. Preguntat per com estava sent el procés de recuperació, l’entrenador basc va assenyalar que “ja està molt millor, la setmana passada va fer parts de l’entrenament amb el grup i està tenint una progressió bona que entra en els càlculs que ens havíem marcat”, i quan se li va qüestionar sobre si podria tornar la setmana vinent Lezkano va afirmar que “sí, podria tornar la setmana vinent i també podria estar disponible aquesta”. En tot cas, una vegada Rafa Luz estigui ja recuperat i preparat per jugar, els tricolors tindran una plantilla de tretze jugadors sans (amb Czreapowicz seguint encara el procés de recuperació), i el tècnic del MoraBanc haurà de descartar un jugador cada partit.

Més enllà de l’estat de Rafa Luz, Lezkano va referir-se a l’estat de l’equip després de les dues derrotes consecutives, contra el Tenerife i el Manresa, i va afirmar que “físicament estem bé, cada cop una mica millor. Harding encara no està al nivell que esperem que jugui, però ja sabíem que això passaria”, i va afegir que “l’equip entrena bé, el dia a dia és bo i el gaudim, entrenem amb energia i el veig bé, unit, i sabent el que volem i el que hem de millorar”. Per últim, el tècnic va assenyalar que “hem de millorar certes coses, ho sabem, perquè a l’últim partit els minuts en què vam tenir pèrdues van ser especialment dolents”, i va cloure que “ens ocupa el nostre dia a dia ser millors, arribar a una versió bona, i aquest és el nostre objectiu, ser sempre el millor que puguem”.

Els tricolors van entrenar ahir al Poliesportiu d’Andorra i avui es desplaçaran cap a terres andaluses per veure’s demà les cares amb el Coviran Granada, penúltim amb un únic triomf a la classificació, a partir de les 12.30 hores.

tracking