La selecció busca puntuar contra Bielorússia

La selecció s’enfronta a Bielorússia, a Budapest i a porta tancada, en el primer partit de la darrera finestra del Preeuropeu

La selecció andorrana es va exercitar ahir a l'Estadi Ferenc Puskás de Budapest.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció afronta aquesta tarda a l’Estadi Ferenc Puskás de Budapest el primer dels dos compromisos que abaixaran el teló de la fase de classificació per a l’Eurocopa 2024. Serà davant una incipient Bielorússia (18.00 h), un dels dos equips amb què Andorra ha aconseguit puntuar en el present European Qualifiers, ja que el partit disputat fa més de dos mesos a l’Estadi Nacional va acabar sense gols. El context era diferent i l’actual Bielorússia es troba a l’alça, amb un canvi d’entrenador –ara els dirigeix el tortosí Carlos Alós–, que ha provat molt al combinat del país de l’Europa Oriental.

Després que la UEFA decretés que havia de jugar en terreny neutral, Bielorússia disputa els partits com a local a Budapest (Hongria) i a porta tancada. El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, en va treure ferro, però va exposar que “millor objectiu per a nosaltres no n’hi ha. No deixa de ser un compromís internacional i tenim la il·lusió de competir per intentar un millor partit del que vam fer contra ells a casa i sumar coses que ens permetin poder puntuar”. El tècnic va deixar clar que, respecte a l’anada, “són partits diferents i dinàmiques diferents i ells estan molt millor, sumant molt en el joc ofensiu. Van ser capaços de fer-li tres gols a Suïssa, la selecció més forta del grup, i és quelcom a tenir en compte”. Koldo es va mostrar convençut que Bielorússia té el partit contra Andorra marcat en vermell i que “és un equip que ha evolucionat molt”. Per part seva, Marc Pujol va comentar, respecte al 0 a 0 del partit d’anada, que “la sensació va ser de sorpresa, perquè Bielorússia juga molt i molt bé i està en una bona dinàmica des que va canviar d’entrenador”. El veterà migcampista va afegir que“ens equivocarem si pensem massa en el partit d’anada o que ens serà més fàcil per haver empatat”. Ian Olivera, Adri da Cunha, Dacu, i Ot Remolins, tres futbolistes de la sub 21, són les grans novetats d’una llista on Moi San Nicolás és baixa per sanció, però estarà disponible dimarts a l’Estadi Nacional davant d’Israel.

tracking