ESQUÍ ALPÍ COPA DEL MÓN

El mal temps deixa sense entrenament Moreno

Moreno, a Zermatt-Cervinia.AGENCE ZOOM / C. PALLOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mal temps va impedir que se celebrés ahir el tercer i últim entrenament de la Copa del Món de descens de Zermatt-Cervinia en el qual havia de prendre part Cande Moreno. Així doncs, de les tres pràctiques que hi havia programades només es va fer la de dijous, mentre que dimecres i ahir es van haver de suspendre pel mal temps.

La primera de les dues curses de la Copa del Món de descens previstes a Itàlia està programada per avui a les 11.45 hores, mentre que demà a la mateixa hora hi ha prevista una segona cursa, sempre que el temps ho permeti.

Cande Moreno va referir-se als problemes que està tenint per preparar aquesta prova, i va assenyalar que “la veritat és que està sent força complicada aquesta data de la Copa del Món. En aquestes èpoques penso que és bastant complicat esquiar a Europa i el temps ens ho està demostrant”, i va agregar que “un dia de cada cinc es pot esquiar i és clar que la mànega d’ahir d’entrenament serà l’única que tindré abans de les carreres. Ara la feina és fer un bon pla per a la cursa i per intentar obtenir el millor només en una baixada de descens”. A més, el tècnic, Simon Bastelica, va afirmar que “no podem dir que arriba amb la millor preparació, però és un esport d’adaptació i la Cande ja té maduresa i capacitat d’adaptació”.

tracking