Oliveira, Remolins i Da Cunha, novetats a la llista de Koldo

Duel anterior de la selecció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ian Oliveira, Ot Remolins i Adri da Cunha són les novetats de la llista de convocats de la selecció absoluta per afrontar l’última aturada internacional corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa que es farà a Alemanya l’estiu vinent, i que enfrontarà els tricolors amb Bielorússia, a domicili, i amb Israel, a l’Estadi Nacional.

Pel que fa als tres citats respecte a la llista anterior, Remolins és l’únic que ja havia estat convocat anteriorment en el duel contra Kosovo, tot i que no va arribar a debutar. En canvi, tant per al central Ian Oliveira com per al lateral esquerre Adri da Cunha, Dacu, serà la primera citació a la selecció absoluta. En el capítol de baixes, cauen respecte a l’última llista de Koldo Álvarez de Eulate, Aleix Viladot i Chus Rubio, a més de Moi San Nicolás, que està sancionat per jugar contra Bielorússia dissabte, però que viatjarà amb l’expedició i sí que podrà disputar el duel de dimarts vinent davant d’Israel.

La selecció ha estat concentrada els últims dies a Girona preparant els dos partits i es desplaçarà a Budapest, on es juga el duel contra Bielorússia.

tracking