Nogués ratifica Sarabia i estudia fitxar

El director esportiu de l’FC Andorra admet la preocupació per la situació per la qual passa l’equip

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eder Sarabia no perilla. Per si algú tenia algun dubte, el director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va esvair-los ahir de manera contundent. El resposable tècnic tricolor, però, no va amagar la preocupació que té per la dinàmica de l’equip i va avançar que estudiarà incorporar algú al mercat d’hivern, però no “fitxar per fitxar”.

Preguntat per la continuïtat del tècnic basc durant l’acte de presentació de l’FC Andorra Genuine, Nogués va mostrar-se ben contundent i va assenyalar que “la seva continuïtat està assegurada, evidentment”, i va agregar que “hem parlat de molts temes, però no de la seva continuïtat, sinó de com podem ajudar des del club, i refermem la seva continuïtat, no perquè hi hagi hagut cap dubte, sinó perquè és la realitat i aquesta opció mai s’ha posat en qüestió”.

Precisament, Nogués i Sarabia, juntament amb el president, Ferran Vilaseca, i un dels màxims accionistes, Higini Cierco, van estar parlant sobre la gespa de l’Estadi Nacional després de la derrota de diumenge passat, i sobre aquesta conversa el director esportiu va manifestar que “no hem d’obviar que la situació no és agradable perquè no estem passant pel millor moment esportivament, i dir una altra cosa seria mentir”. A més, va agregar que “vam parlar de tot, de la situació i dels nostres punts de vista, que ho fem molt sovint, però potser en aquell moment era més llaminer, però són unes xerrades que fem gairebé cada partit, però no va ser res en especial”.

En tot cas, Nogués va admetre que “evidentment que hi ha preocupació quan les classificacions no són les desitjades”, i va agregar que “potser és també el moment de reivindicar que de vegades les expectatives es posen molt amunt perquè la nostra realitat és que hem de consolidar el club a la categoria. És un bon moment, també, de fer autocrítica, començant per mi com a màxim responsable de l’àrea esportiva, i és moment de treballar, perquè retreure’ns les coses no ens ajudarà”. Per últim, el director esportiu va referir-se al mercat d’hivern i va assenyalar que “s’ha d’analitzar, però no fitxarem per fitxar perquè és un error”.

tracking