Esteve, Vila i Del Rio esgoten la pretemporada

El fondista és a Noruega per preparar l’estrena de la Copa del Món

Irineu Esteve, en un dels entrenaments.SKISTAR TRYSIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip d’esquí de fons de la FAE, amb Irineu Esteve, Carola Vila i Gina del Rio, esgota la pretemporada amb estades en neu abans de l’estrena de les competicions durant les setmanes vinents.

En el cas d’Esteve, que va incorporar-se a l’estructura del Team Aker, dimarts passat va arribar a Noruega on estarà les setmanes vinents. La primera estada d’entrenament va ser a Tyrsil, on va compartir jornades amb el seu equip amb condicions de cursa i neu, i ahir mateix va desplaçar-se cap a Beitostolen per realitzar una setmana més de preparació. Després d’aquestes dues estades, Esteve marxarà cap a Ruka (Finlàndia) per disputar la primera Copa del Món del curs el 25 i 26 de novembre amb una cursa 10 quilòmetres clàssics i una de 20 quilòmetres lliures, i posteriorment es traslladarà cap a Gallivare, Suècia, per competir a la segona prova del circuit mundial, una cursa de 10 quilòmetres clàssics.

Pel que fa a Vila i Del Rio, es troben actualment a Davos, a Suïssa, on van arribar la setmana passada per realitzar una estada en neu, on estaran fins al 19 de novembre. L’estació helvètica és un lloc habitual d’entrenament per als equips de fons de la FAE per preparar l’inici de les competicions. En el cas de les dues fondistes, la primera cita del curs a la Copa d’Europa, objectiu principal de Vila i Del Rio, està prevista entre el 8 i el 10 de desembre a l’estació suïssa d’Ulrichen.

tracking