L'FC Santa Coloma s'endú el derbi i la UE encaixa la primera derrota

L'FC Santa Coloma guanya el derbi colomenc.X. MIRÓ/FAF

No va decebre gens el derbi colomenc més esperat de les darreres temporades. L’FC Santa Coloma va trencar la imbatibilitat de la UE i va superar l’irresistible equip de Ramón María Calderé en un partit molt intens, lluitat i treballat. Hamza va obrir el marcador al minut 22, Virgili va fer el segon al 67’ i Franco González, que havia sortit a la segona part, va fer el gol de la UE a falta de 10 minuts per al final. Tot i la derrota, l’equip groc-i-negre segueix com a líder de la Lliga Multisegur amb 21 punts, mentre que l’FC Santa Coloma, que ha enllaçat amb la d’ahir la quarta victòria consecutiva, és tercer amb 18 punts, a ja només tres del líder.

Qui segueix ben atent a qualsevol distracció de la UE Santa Coloma i va agrair la seva derrota al derbi és el seu principal outsider, l’Inter Escaldes, segon amb 19 punts. L’equip d’Otger Canals no va tenir pietat del cuer, l’Atlètic Amèrica, i va golejar per 6 a 0, en un partit en què els escaldencs, als 10 minuts de la represa i ja amb el sisè al sarró, van aixecar el peu de l’accelerador. Domi Berlanga va ser el gran protagonista amb un hat-trick (29’, 43’ i 55’), mentre que Argañaraz va fer abans els dos primers gols (5’ i 12’), en un inici expansiu de l’Inter que a la mitja hora ja guanyava per 3 a 0. L’FC Ordino, per part seva, va guanyar l’FC Pas amb un solitari gol de Javi Montserrat a les acaballes (85’) i va segellar la tercera victòria consecutiva i el vigent campió, l’Atlètic Escaldes, va guanyar l’FC Esperança per 3 a 1. Els gols de Pau, Marcel i Guillaume van donar el triomf als escaldencs davant un Esperança que ja acumula quatre derrotes consecutives. La Penya Encarnada, en el partit avançat de la jornada, va superar el Carroi per 0 a 2 amb gols de Matias Vaamonde i Carlos Monje.