Nova derrota de l'FC Andorra (1-3)

Els tricolors han caigut contra l’Eldenc

FCA - Eldense

FCA - EldenseFernando Galindo

L’FC Andorra ha patit la novena derrota de la temporada després de caure per 1-3 davant de l’Eldenc. Els visitants s’han avançat als tres minuts, però els tricolors han pogut empatar a la mitja hora. El duel semblava encaminat cap a la remuntada tricolor, però dues errades han permès als alacantins marcar, i acabar-se enduent els tres punts.

El partit s’ha posat en contra ben ràpid pels tricolors, i és que amb tot just tres minuts de partit ja perdien 0-1 després de que Chapela rematés amb el cap una falta lateral servida per Mateu. L’avantatge ha fet que els alacantins comencessin a perdre temps, davant d’un Andorra que ha buscat el gol, sense acabar de generar ocasions clares més enllà d’un tir de Pampín desviat, i d’una rematada fluixa d’Scheidler. Fins que quan tot just transitava el partit per la mitja hora de joc, Pampín s’ha internat per l’esquerra i li ha deixat una passada de la mort a Álvaro Martín perquè arribant de segona línia fes el gol de l’empat. Els tricolors han seguit dominant en busca del segon, però tot i les arribades, el duel ha arribat amb l’1-1 al descans.

A la represa, el duel ha seguit el mateix guió amb els tricolors bolcats en busca del gol, que hagués pogut arribar en els cinc primers minuts amb les rematades de Scheidler, Benito o Lobete que han marxat fora. El partit semblava tenir flaire de 2-1, però de cop, en una jugada aïllada, els visitants s’han tornat a avançar. Mario Soberón ha conduint una contra superant a Samper i li ha deixat la pilota a Sergio Ortuño per fer el segon. Els homes de Sarabia -avuisancionat- han anat a pel segon, però el que ha estat a punt d’arribar ha estat el tercer, amb una rematada que ha tret Petxa sobre la línia.

Sarabia ha mogut la banqueta, però amb l’equip bolcat a l’atac, els tricolors han perdut una pilota al centre del camp, i Soberón ha conduit una contra per deixar-li una pilota a l’espai a Jesús Clemente per fer l’1-3 i encarrilar el triomf. Els tricolors han intentat posar-se al partit a la jugada següent, però la rematada de Calvo s’ha estavellat al travesser. Els tricolors han buscat el gol fins el final, però el marcador ja no s’ha tornat a moure.