Piqué assegura que no es plantegen marxar d'Andorra

El màxim accionista de l’FC Andorra afirma que no es plantegen marxar del Principat ni canviar el nom del club

Gerard Piqué en la darrera visita a l'Estadi Nacional en un partit de l'FC Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Piqué va rebaixar ahir, en bona part, la tensió existent amb el Govern i es va mostrar optimista que les negociacions obertes per trobar una solució a l’afer de l’Estadi Nacional arribin a bon port. En declaracions aEl món a RAC1, amb Jordi Basté, el màxim accionista de l’FC Andorra va comentar que “ho estem intentant solucionar i crec que, al final, arribarem a un acord”.

Piqué, que va assegurar que no es plantegen marxar del país, va explicar que el problema rau en el fet que “només hi ha un camp on LaLiga et deixa competir a Andorra [Estadi Nacional] i que està habilitat per a futbol professional, Primera i Segona Divisió”. El president de Kosmos va exposar que la mala maror va començar quan “va sortir el secretari d’Estat d’Esports [Alain Cabanes] dient que havíem de marxar d’allà, però crec que parlant amb ells tot s’arreglarà. Soc molt positiu”. Pel que fa a la piulada que va fer per replicar Cabanes, Piqué va reconèixer que la va fer perquè “en aquell moment em veia fora d’Andorra, però les coses canvien. Ara tot és treballar-ho i arribar a un acord perquè no tindria cap sentit que passés. Seria marxar d’Andorra i canviar el nom del club, i és quelcom que no ens plantegem ara mateix”.

A més, en el reguitzell de preguntes que Jordi Basté li va formular en clau Barça, el periodista català va demanar a l’accionista tricolor si calia tenir paciència amb Xavi Hernández. Piqué va fer una analogia entre l’entrenador blaugrana i la situació de l’FC Andorra i d’Eder Sarabia, sense arribar a esmentar l’entrenador tricolor. “Soc partidari de la necessitat de tenir paciència en tots els projectes. Ara a l’Andorra vam patir cinc derrotes consecutives i pots fer fora l’entrenador, però, al cap i a la fi, quan perds no és sempre culpa de l’entrenador ni dels jugadors. Has d’intentar saber llegir bé la situació i prendre decisions sobre la base d’un recorregut i només fer-ho quan veus que no hi ha res a fer ni cap solució. Mentre hi hagi solucions crec que s’ha de tenir molta paciència”, va remarcar referint-se a Xavi Hernández i al moment del Barça, però amb Sarabia de rerafons. D’altra banda, l’FC Andorra s’ha reunit aquesta setmana amb la família Maestre, propietària dels terrenys de la Borda Mateu on el club vol projectar el nou estadi, per acabar de perfilar l’acord definitiu. En la trobada, els representants de la cúpula tricolor van mostrar alguns plànols i van exposar part del projecte, ja que, en principi, el vistiplau definitiu entre les dues parts, club i privat, s’hauria de tancar abans de finalitzar el mes de novembre.

tracking