El Sant Julià presenta un recurs a la comissió

L’entitat laurediana vol evitar l’expulsió davant l’ens juridicoesportiu

Els jugadors de la UE Sant Julià en un partit de pretemporada.UE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UE Sant Julià ha presentat un recurs a la comissió jurídica esportiva contra la resolució del comitè d’apel·lació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i demana una mesura cautelar per evitar la seva expulsió de la Lliga Unida, decretada fa unes setmanes. L’entitat laurediana segueix lluitant contra una resolució que tanca la porta que l’equip pugui competir enguany a la segona categoria del futbol nacional i assegura que vol portar el cas, si s’escau, a la FIFA.

Així, els rectors de la UE Sant Julià demanaran a la federació poder conèixer la gestió de tots els club de la lliga, tant de la Multisegur com de la Unida, “per saber com ho fan per poder competir, perquè si fos així, excepte els quatre grans la resta segurament també els podrien expulsar com volen fer amb nosaltres”, van subratllar al Diari fonts de l’entitat.

El comitè de segona instància de la FAF havia aturat cautelarment la sanció al Sant Julià, però un cop estudiat el recurs i vistos els arguments del club, apel·lació va optar per mantenir la sanció que en primera instància havia establert el comitè de competició d’excloure el club, a més que no pugui competir la temporada següent (24-25) ni ascendir la posterior (25-26). Així, els lauredians no podrien pujar fins a la campanya 2026-27, ni tornar a la màxima categoria, com a mínim, fins a la temporada 2027-28. El club no descarta cap mesura per evitar l’expulsió.

tracking