L'Enfaf es retroba amb una victòria contra el Pardinyes

Celebració del triomf de les tricolors.FUTFEMAND

L’Enfaf Construccions Modernes va retrobar-se amb la victòria a la Primera Catalana després d’imposar-se per 3-1 al Pardinyes al CE Francesc Vila de la Massana. Les tricolors, que venien de dues derrotes consecutives, van tornar de l’aturada internacional amb un triomf convincent, deixant el partit resolt ja a la primera meitat.

Les de Carlos Sánchez van encarrilar ben ràpid el duel amb l’1-0 de Júlia Domingo que va obrir el marcador quan tot just s’havien disputat sis minuts. Just al quart d’hora, Ares Piedra va fer el 2-0 amb un gol en pròpia, i al minut 26 Daiana Domeniconi va fer el 3-0 amb què es va arribar al descans. Al tram final, Laura Abad va fer el 3-1 que maquillava el marcador, però les tricolors no van deixar escapar-ho i van sumar la sisena victòria.

L’Enfaf és segon a tres punts del Barça (amb un partit més) i visitaran el Sant Cugat la propera jornada.