L'FC Andorra visita Ferrol amb l'objectiu de redreçar el rumb

Els tricolors volen refer-se de la patacada a la Copa amb una victòria a domicili a Galícia

L'equip s'ha entrenat aquests dies a la Corunya.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta tarda (14.00 hores) el Racing de Ferrol amb l’objectiu de passar pàgina després de la sonada derrota de dimecres al camp de l’Atlètic Astorga a la Copa del Rei. El duel, evidentment, encara ha anat portant cua durant les últimes hores, i el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va manifestar ahir durant la roda de premsa prèvia que “soc el primer responsable perquè no vaig saber enfocar bé el partit”, i va afegir que “és important que els jugadors que no estiguin jugant sàpiguen quin és el seu rol en qualsevol partit”.

L’entrenador va explicar que “crec que l’equip s’ha recuperat molt bé mentalment, arribem bé, i estic convençut que farem un molt bon partit”. A més, Sarabia va tancar la porta a possibles entrades o sortides al mercat d’hivern, i va afirmar que “cada jugador que no acabi donant el nivell que pensem que té és un fracàs meu, i no hem parlat d’arribades o sortides. Jo seguiré insistint i ajudant-los a tots a treure el seu millor nivell”.

Sobre el duel a Ferrol, el tècnic va destacar que “el que va passar l’altre dia ha de ser un aprenentatge i hem de recuperar tot el que estàvem fent bé els últims partits”, a més de cloure que “ens enfrontem a un rival en un bon moment, però som capaços de superar-lo i mantenir la línia del gran rendiment en lliga”.

D’altra banda, el club va confirmar ahir que Pablo Moreno, substituït als 20 minuts contra l’Astorga, pateix una lesió al recte anterior de la cama dreta que el tindrà unes tres setmanes allunyat dels terrenys de joc.

tracking