Que no s'aturi la ratxa

El MoraBanc Andorra visita la complicada pista de l’Iberostar Tenerife

Que no s'aturi la ratxaACB PHOTO / E. COBOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra no en té prou i en vol molt més. Els tricolors visiten aquesta nit (20.45 hores) l’Iberostar Tenerife amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva de la temporada. Que els tricolors estan en el millor moment del curs és evident, perquè ho demostren els números i, sobretot, les sensacions i el joc de l’equip, però els de Natxo Lezkano no volen aturar-se aquí i volen seguir endavant i facturar el cinquè triomf en tot just vuit partits de competició, un fet que possiblement pocs pensaven tal com va arrencar l’equip la temporada.

El vestidor és conscient de la millora de l’equip, tal com va assenyalar Juan Rubio, que va assegurar que “crec que estem trobant la nostra intensitat”, i va agregar que “l’equip és molt diferent del de les dues primeres jornades, ara som més forts en defensa, que és el que volem ser, i en atac ens agrada jugar ordenats, encara que també puguem córrer”. En aquest sentit, i sobre la millora de l’equip, el tècnic Natxo Lezkano va destacar que “la pretemporada va ser dolenta perquè teníem tots els bases lesionats, que per mi és la posició més important, però quan vam anar recuperant i entrenant amb més qualitat, vam millorar”. A més, va afegir que “som un equip més sòlid que el que va començar la temporada a Bilbao, però això no vol dir que no perdem o que no tinguem partits dolents”.

De fet, tot i la millora evident de l’equip, Lezkano és conscient que la d’aquesta nit serà una mala peça al teler, i va afirmar que “el Tenerife és un rival dels de dalt, està fent les coses bé els últims anys i és un rival de molta qualitat”, i va agregar que “hem de ser proactius i fer que el rival no pugui jugar bé, i si fem les coses molt bé, tindrem opcions de guanyar”. Encara amb relació al Tenerife, el tècnic va declarar que “hem de tenir un nivell de concentració alt perquè ens enfrontem a un equip amb moltes variants en atac, moltes jugades i connexions, i excel·lents passadors i finalitzadors, i tenen automatismes molt clars”. En la mateixa línia, Juan Rubio va assenyalar que “és un equip que porten molts anys jugant junts, el seu bloqueig i continuació és molt bo, i tenen uns pivots boníssims”.

Per acabar, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va confirmar que Jerrick Harding ja podrà debutar com a jugador del MoraBanc Andorra. “Ja ha fet una setmana sencera d’entrenaments i estarà a disposició, però ara ha d’agafar ritme”, va declarar, i va afegir a continuació que “ara ha de pujar a un tren en marxa i és complicat, però a poc a poc s’hi anirà enganxant. No està ni de bon tros al seu nivell, però ja està disponible”.

EL TENERIFE, CAP AMUNT

Igual que el MoraBanc, el Lenovo Tenerife arriba en línia ascendent. Després d’arrencar el curs amb tres derrotes en tres partits contra rivals durs com Unicaja, València i UCAM, els de Txus Vidorreta han guanyat tres dels quatre últims duels, i només han caigut davant del Reial Madrid per només sis punts. Els groc-i-negres compten amb vells coneguts del MoraBanc, com Jaime Fernández o Gio Shermadini.

DUES VICTÒRIES AL SANTIAGO MARTÍN

El MoraBanc Andorra buscarà la seva tercera victòria al pavelló Santiago Martín. Fins ara els del Principat hi han disputat un total de set partits i han aconseguit guanyar-hi dos cops, el 2015 i el 2018.

Que no s'aturi la ratxa

tracking