El saig embarga més de 3.000 euros a l'UE Engordany

Duel de l'UE Engordany.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saig va embargar més de 3.000 euros a l’UE Engordany, segons un edicte publicat al BOPA d’ahir. La quantitat total ascendeix a 3.139,65 euros i correspon a una sentència de la Batllia.

Dels 3.139,65 euros que el saig embarga a l’entitat, 2.080,32 euros corresponen a la quantitat principal, i la resta de diners fan referència als honoraris dels advocats i procuradors, a les taxes judicials i a les costes d’execució. La saig Lourdes Alonso Martínez ja havia requerit al club a finals de setembre el pagament d’aquesta quantitat, però després que no s’hagi satisfet va adoptar l’acord d’embargament sobre els béns del club.

D’altra banda, el BOPA va publicar també ahir dos edictes per instar el representant del club, Christian Cellay, a respondre a dues demandes civils d’Helder Dos Santos i de Víctor Antunes, que s’afegeixen a la que ja va presentar fa unes setmanes l’internacional Marc Pujol pels impagaments de la temporada passada. Precisament aquests deutes van fer que el conjunt blanc-i-negre no hagi pogut competir enguany a la Lliga Unida.

tracking