Álvarez creu que les societats anònimes poden ser la solució

El president de la FAF considera que així les inversions “no es farien tan a la lleugera”

Álvarez, al plató de Diari TV.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Álvarez, creu que la conversió dels clubs de la Lliga Multisegur Assegurances en SAOE (societats anònimes amb objecte esportiu) pot ser una bona solució per minimitzar o erradicar els problemes econòmics que tenen els equips. En una entrevista al programa Parlem-ne de Diari TV, el dirigent va assenyalar que “crec que podria ser la solució perquè es tracta que algú que estigui al capdavant d’un equip tingui responsabilitats”, i va agregar que “si tots els clubs fossin SAOE, possiblement el perfil d’inversió no es faria tan a la lleugera”.

El primer club a convertir-se en SAOE va ser l’Inter Escaldes, que va agafar-se a un article de la Llei de l’esport que diu que els clubs que disputen competicions internacionals poden fer-ho. En un principi, aquest article estava pensat per als clubs que competien habitualment fora del país, però els escaldencs van argumentar que juguen prèvies europees habitualment per convertir el primer equip del club en SAOE, i mantenir la base com a club esportiu. Segons va explicar Álvarez, a més, diversos clubs de la Lliga van informar-se sobre aquesta circumstància.

DEFENSA HAVER MANTINGUT ENGUANY LA LLIGA UNIDA

El president de la FAF va defensar també haver mantingut enguany la Lliga Unida tot i tenir només dos equips que no són filials. Les exclusions i els problemes econòmics de diversos equips fa que hi hagi actualment cinc conjunts, però tres són filials i només dos es juguen la plaça d’ascens directe i la de promoció. Álvarez va admetre que es va estudiar agrupar tots els equips a Primera Divisió, però va assenyalar a continuació que “que hi hagi una Segona Divisió també és positiu perquè si no, no hi ha objectius”.

tracking