La federació ofereix el nou camp a l'Andorra

El president de la federació, Félix Álvarez, ofereix al club tricolor el camp que s’està construint a Encamp

El president de la FAF, Félix Álvarez, durant l'entrevista al 'Parlem-ne', de Diari TV.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou estadi que la Federació Andorrana de Futbol (FAF) té projectat i està construint a Encamp podria ser la gran solució a curt termini per a l’FC Andorra. Esgotat l’acord d’usdefruit de l’Estadi Nacional a partir del juny del 2024 i obertes les converses entre totes les parts implicades, les negociacions entre el club tricolor i la FAF semblen anar per bon camí, tal com va explicar el Diari a principi d’aquest mes d’octubre.

Així ho va reconèixer el president de la Federació de Futbol, Félix Álvarez, en una entrevista al programa Parlem-ne, de Diari TV. El mandatari va explicar que la FAF i la cúpula de l’FC Andorra s’han emplaçat properament per reunir-se i tractar el tema, i que “nosaltres hi estem predisposats i només estem a l’espera que ens presentin el projecte i saber exactament què volen”. En aquest sentit, Álvarez va exposar que necessiten saber quina idea té l’Andorra perquè s’obririen dues possibilitats que comportarien dues negociacions. “Si el que proposen és quelcom temporal perquè ells estan fent el seu camp i necessiten el nostre per jugar-hi mentre es fa el seu estadi s’arribaria a un acord sense cap problema. Si necessiten el nostre camp a partir de l’octubre del 2024, el tindran”, va asseverar. Ara bé, el president de la FAF va posar sobre la taula un altre escenari, si l’FC Andorra no construeix un camp nou i demana que el nou estadi d’Encamp sigui casa seva de manera permanent. “Això caldria estudiar-ho perquè potser FIFA i UEFA no estan d’acord que la nova infraestructura la faci servir un club privat i que no estigui vinculat a la Federació Andorrana. No seria coherent”, va apuntar Álvarez. Com a contrapartida, la FAF preveuria “jugar al seu estadi nou algun partit de la selecció o que ells entrenin al nostre”, va rematar.

ÁLVAREZ DIU QUE RUBIALES "HAURIA D'HAVER DIMITIT DES DEL PRINCIPI"

El president de la FAF, Félix Álvarez, també es va referir a la inhabilitació per part de la FIFA, durant tres anys, de l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales, per a l’exercici de qualsevol activitat relacionada amb el futbol. Álvarez, qüestionat per aquest afer quan va esclatar la polèmica, va assegurar que se “n’havia fet un gra massa” i ahir ho va confirmar, tot i que va matisar que “quan vaig fer les declaracions em referia al fet que s’havia predefinit com si fos el mateix delicte un assassinat que l’assetjament sexual”. El president va deixar clar que “no comparteixo les formes que va exhibir a la llotja i l’eufòria havia de ser més continguda. Hauria d’haver dimitit des del primer moment i no comparteixo la seva actitud de no reconèixer que es va equivocar”. El president de la FAF va afegir que tot “ha enfosquit un èxit com un Mundial” i que “l’RFEF havia apostat pel futbol femení. Potser hi havia quelcom més darrere i tot l’afer del petó i la llotja ho va acabar desencadenant”. Finalment, va deixar obert encara el partit amistós previst entre Andorra i Espanya.

tracking