El fort vent obliga a cancel·lar el debut de Joan Verdú a Sölden

L’esquiador de la FAE ocupava el 27è lloc en el moment de la suspensió i va ser un dels més afectats pel vent

Joan Verdú, amb Damià Costa, acabada la mànega.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vent extrem i amb la previsió que augmentés durant la jornada, la FIS va decudir cancel·lar la Copa del Món de gegant de Sölden, la primera cita de la temporada per a Joan Verdú. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 18, va ser un dels esquiadors més penalitzats pel fort vent i en el moment de la suspensió anava en el 27è lloc. La cancel·lació de la prova fa que cap esquiador puntués ahir i deixa les coses tal com estaven abans de la cita austríaca i d’aquest inici de curs.

Verdúva explicar que “fins als tres quarts de traçat esquiava bé. No estava fent la meva millor mànega, però era una baixada sòlida, fina, correcte, sense errades i per entrar entre el 12è i el 14è al darrer pla, que era el que teníem en ment”. L’andorrà va afegir que “m’ha agafat una ràfega de vent en contra ihe perdut un segon i mig en 10 segons de pla, que és una barbaritat, perquè he fet el pitjor temps en aquesta part i això ja m’ha col·locat molt enrere”. L’esquiador, però, en va treure la part positiva perquè l’incidència meteorològica “no depèn de mi, i en tot el que puc controlar sí he acabat satisfet. Ara ens mantenim tranquils i a tornar a posar el comptador a zero, perquè en cancel·lar-se la cursa ningú ha pogut puntuar”. La propera cita per a Joan Verdú al circuit de la Copa del Món serà el cap de setmana del 9 i el 10 de desembrea la Val d’Isère (França) i, posteriorment, el 17 i el 18 a Alta Badia (Itàlia).

L'ECPGR VA ANIMAR A L'ESQUIADOR A SÖLDEN

Abans de la primera mànega, Joan Verdú va rebre una visita ben especial. Un grup de joves de l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig (ECPCGR) es van desplaçar a Sölden, amb motiu de la presència de l’esquiador andorrà a la Copa del Món de gegant. Els futurs campions i els tècnics desplaçats van donar tot el suport a Verdú i no van deixar d’animar-lo durant tota la baixada. La cancel·lació també va resultar per a ells una petita decepció.

L'equip de l'ECPGR.

tracking