Treure profit de l'embolic

El MoraBanc busca la tercera victòria seguida davant d’un Baskonia en quadre

Treure profit de l'embolic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra rep aquesta tarda el Baskonia (17.00 hores, Poliesportiu) a la recerca de la tercera victòria consecutiva a la Lliga ACB. Després d’un inici complicat per als tricolors, la millora de l’equip en les últimes jornades, més enllà dels resultats, és evident, i els homes de Natxo Lezkano buscaran allargar la bona dinàmica davant d’un conjunt basc, que arribarà al Principat en un moment més que complicat, tant en l’àmbit esportiu com d’enfermeria i institucional.

Segons la premsa basca, el tècnic del Baskonia, Joan Peñarroya, ja està destituït passi el que passi aquesta tarda al Poliesportiu i serà substituït per Dusko Ivanovic. Els vitorians, a més, venen d’un viatge llarg després de jugar un partit d’Eurolliga divendres a Atenes, i de fer-ho, a més, enmig d’una plaga de lesions, ja que només van poder comptar amb una rotació de vuit jugadors contra el Panathinaikos. Tots aquests ingredients podrien fer pensar en un triomf fàcil dels tricolors, però Natxo Lezkano no se’n refia absolutament gens, i va manifestar ahir que “no venen en les millors condicions, però tenim clar que és un equip d’un nivell altíssim, d’Eurolliga, i no dubtem que serà un partit de màxima dificultat”, i hi va afegir que “si creiem que no serà un rival tan difícil perquè venen de jugar o d’un viatge, perdrem, i per molt”.

Més enllà de la situació del conjunt basc, Lezkano va assenyalar que les claus del partit passen “per no deixar córrer al Baskonia, i a partir d’aquí, buscar situacions que ens puguin beneficiar en el cinc contra cinc, en atac i defensa”, a més de “buscar les seves debilitats i potenciar les nostres fortaleses, que també en tenim”. Sobre l’estat de l’equip, el tècnic tricolor va destacar que “sempre hem mantingut una bona dinàmica i, conscients de la realitat que tenim, hem d’estar tranquils també ara, amb els peus a terra, i gaudint del dia a dia”.

Finalment, Lezkano va confirmar que Montero podrà debutar, mentre que, sobre Harding, va assenyalar que “ara ha d’agafar la forma, no sé si es massa aviat perquè jugui, potser sí, però ja ho veurem durant el partit”.

tracking