Harding i Montero, un “salt de qualitat” al MoraBanc Andorra

El primer té complicat debutar demà mentre que el segon sí que podria estrenar-se

Montero i Harding.Marc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir Jerrick Harding i Jean Montero, les incorporacions amb què l’entitat tricolor tancarà la plantilla, i amb els quals l’equip farà “un salt de qualitat”, segons va assenyalar el director esportiu de l’entitat, Francesc Solana. Tots dos jugadors van fer la seva posada de llarg a l’estand de MoraBanc de la Fira d’Andorra la Vella i Solana va manifestar que “han de ser dos jugadors referents en atac”. A més, va agregar que “en Harding tenim confiança absoluta, i esperem que es recuperi bé i pugui mostrar el nivell de la temporada passada, mentre que Montero ve de ser el millor jove de la lliga i esperem que mostri el mateix nivell i ens ajudi a ser millor equip”.

Jean Montero va mostrar-se preparat per jugar demà contra el Baskonia i sobre els seus primers dies a l’equip va manifestar que “els companys són molt amigables, la química està sent bona”, i sobre els motius per venir al MoraBanc va assenyalar que “vaig entendre que era la millor opció personal i en l’àmbit esportiu”. Per últim, i sobre el lideratge tot i la seva joventut, va cloure que “sempre ha estat en mi des de molt petit”.

En el cas de Harding, la seva participació demà no està tan clara, ja que va afirmar que “he començat a entrenar aquesta setmana”, i va agregar que “l’equip és com una família, el gaudeixo i cada dia em vaig notant millor, però serà decisió de l’entrenador veure si jugo demà”.

tracking