Verdú clou la pretemporada a Pitzal i ja pensa en Sölden

Verdú, a Pitzal.fae

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú i la resta del seu equip van posar el punt final a la pretemporada amb una última estada d’enternament a Pitzal (Àustria), i ja només pensen en l’estrena a la Copa del Món de gegant, que arribarà aquest mateix diumenge a Sölden, Àustria. Després d’un gran bloc a Nova Zelanda i una altra estada a Saas Fee (Suïssa), l’esquiador ha clos la preparació a Pitzal.

L’entrenador de Verdú, Juan Lago, va manifestar sobre aquesta última estada de pretemporada que “vam fer tres dies de gegant, un dia de descans i avui hem fet un últim dia de gegant, per viatjar ja a Sölden per fer un últim dia d’entrenament dissabte, el dia abans de la cursa”, i va afegir que “hem trobat bones condicions amb temps bastant inestable, però al final netejant i treballant dur a la pista ho hem aconseguit treure tot bastant bé”.

Verdú obrirà diumenge la Copa del Món amb el gegant de Sölden (a les 10.00 hores serà la primera mànega i a les 13.00 hores, la segona), i Lago va assenyalar que “en Joan es troba preparat per a l’inici de la temporada i ja ho tenim tot enllestit pel que fa al material”.

tracking