Quatre canvis a la selecció pels duels contra Malta

Zurdo, Lluch, Domingo i Borja entren a la llista de convocades

Duel de les tricolors contra Letònia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La convocatòria de la selecció femenina de futbol presentarà quatre novetats per a a la segona aturada internacional per la disputa de la Women’s Nations League, que tindrà dos partits contra Malta, divendres a domicili i dimarts vinent a l’Estadi Nacional. Els canvis respecte a la llista de la primera aturada són l’entrada de la portera Luz Zurdo, i de Júlia Domingo, Gemma Lluch i Laura Borja. En canvi, són baixa Cris Laccour i Ainara Ruiz.

La llista de José Antonio Martín està formada per Luna Marcet i Luz Zurdo sota pals; Laura Borja, Paula da Silva, Bibiana Gonçalves, Maria Moles, Neus Rosas i Laia Sin en defensa; Sònia Carrancà, Maria da Cruz, Marina Fernández, Júlia Domingo, Èrica Gonçalves, Tere Morató, Laia Solé i Míriam Tizón com a migcampistes, i Íria Domínguez, Noa Gallinat, Gemma Lluch i Maria Ruzafa a la davantera.

Després de l’estrena a la competició amb un triomf a Moldàvia i la derrota contra Letònia, les tricolors buscaran tornar a sumar contra Malta, que arriba com a líder de grup després de vèncer letones i moldaves per 0 a 1 i 2 a 0, respectivament.

tracking