Futbol sala

Detingut un futbolista per agredir un jugador de l'Enfaf

L’arrestat, de 18 anys, va propinar un cop de puny al futbolista tricolor, de 16

El pavelló del CE Francesc Vila.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un jugador de l’AE Vallirana de futbol sala després d’agredir amb un cop de puny a la cara un futbolista de l’Enfaf menor d’edat després del duel que tots dos equips van disputar. Els fets van ocórrer dissabte en el matx corresponent a la lliga de Segona Divisió Catalana juvenil que es va disputar al Centre Esportiu Francesc Vila que la FAF té a la Massana, i que va acabar amb victòria de l’Enfaf per 4 a 2 després de remuntar un duel que perdia per 1 a 2. El partit havia estat escalfat per moments i un cop finalitzat el duel, segons van explicar al Diari testimonis dels fets, el jugador en qüestió del conjunt català va anar per darrere del futbolista de l’Enfaf Construccions Modernes quan estava celebrant la victòria sobre el parquet, i va propinar-li un cop de puny a la cara que va deixar-lo estabornit a terra durant uns instants.

Aquesta agressió va fer que el jove menor d’edat hagués de ser evaquat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va poder rebre l’alta mèdica poques hores després de l’incident. El jugador del Vallirana, mentrestant, va ser detingut per la policia com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions i va quedar posteriorment en llibertat. Més enllà de les conseqüències judicials que pugui tenir l’agressió, l’àrbitre del partit també va reflectir aquest incident a l’acta del duel i això li comportarà una sanció esportiva. L’agressió podria comportar al futbolista una sanció de quatre a dotze partits si es considera falta greu, i podria ser des de dos anys fins a perpetuïtat si el comitè de competició la qualifica com “una acció que sigui especialment greu o lesiva”.

En l’àmbit esportiu, el juvenil de l’Enfaf ocupa la novena posició de 14 equips a la classificació amb tres punts després d’haver obert la competició amb una derrota per 7 a 1 davant del Montbuí a domicili a la primera jornada, i d’imposar-se al Vallirana dissabte passat per 4 a 2.

tracking