POLÍTICA ESPORTIVA SUBVENCIONS

42.800 euros d'ajudes puntuals per a 11 federacions

Bonell i Cabanes, en una roda de premsa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar l’adjudicació d’ajudes puntuals per valor de 42.800 euros que aniran destinades a un total d’onze federacions esportives del país que van justificar la necessitat de rebre un suport específic. L’objectiu d’aquestes ajudes puntuals és poder donar continuïtat a les activitats o despeses addicionals que les diferents entitats no havien previst en el moment d’elaborar els pressupostos per demanar les subvencions del Govern del 2023.

Així doncs, segons va informar l’executiu, es beneficiaran d’aquestes ajudes puntuals un total d’onze federacions esportives del país: les de bàsquet, ciclisme, canoa-caiac, karate, esports adaptats, escacs, wushu i kungfu, motociclisme, golf, pàdel i gimnàstica.

Els 42.800 euros són una partida lleugerament superior a la que l’anterior Govern havia previst per a les ajudes puntuals, que era de 41.426 euros quan es va presentar l’entrega de les subvencions l’abril passat. Aquesta quantitat, a més, s’afegeix als 4.126.619 euros que ja llavors van adjudicar-se als clubs i les federacions del país per enguany.

tracking