En un dels millors escenaris

L’FC Andorra visita el Reial Valladolid amb la intenció de donar un cop a la taula

L'FC Andorra va fer la darrera sessió d'entrenament abans de viatjar.FC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la inèrcia i l’oxigen que dona el vitamínic triomf contra l’Alcorcón –i la classificació per a la final de la Copa Catalunya, per què no– l’FC Andorra trepitja aquest vespre un dels estadis amb més glamur de l’actual Segona Divisió, el José Zorrilla de Valladolid. Un escenari immillorable i un gran aparador per tal que l’equip tricolor s’espolsi complexos i intenti signar el segon triomf del curs lluny de l’Estadi Nacional. L’Andorra, tal com va apuntar l’entrenador, Eder Sarabia, es troba cada cop més a prop de “ser l’equip que volem ser” i va afegir que “independentment del resultat, a Valladolid hem de seguir exposant aquesta millora i, si som valents, podem fer un molt bon partit”.

Sarabia va explicar que “volem ser nosaltres i anirem amb confiança, a prendre’ls la pilota, a atacar, a pressionar. El partit té tots els ingredients, estadi inclòs, davant d’un equip que és de Primera Divisió en tots els sentits”. “Sincerament, crec que tenim armes per poder guanyar al Valladolid”, va asseverar l’entrenador tricolor, però “si hi anem, hi hem d’anar tots i intentar sempre atacar bé per minimitzar els contracops”. L’entrenador tricolor va reconèixer que “segurament” l’equip té una pressió afegida quan juga fora per no haver aconseguit cap victòria més després de l’inicial de Butarque: “Al camp del Leganés, del que ara és el líder”, va puntualitzar i “va ser el més complet en tots els sentits, perquè vam reunir moltes coses. Era la primera jornada i teníem una energia especial”. Per al tècnic, “amb 11 partits jugats, el nivell d’aprenentatge acumulat, l’entesa, la valentia i la capacitat individual ja ens ha de fer un equip sòlid i recognoscible”. Pel que fa al Valladolid, l’equip castellà arriba amb el dubte de Marcos André, i amb alguns vaivens després d’haver enllaçat cinc victòries consecutives que l’han portat a la zona noble. El tècnic, Paulo Pezzolano, va explicar que l’FC Andorra “té la seva manera de jugar, amb possessió i moltes passades. Per més que els vulguis prendre la pilota no ho aconsegueixes i, per moments, pressionarà amb duels per tot el camp, i d’això en podem treure rèdit, a través de transicions ràpides”. Segons Pezzolano, l’Andorra “és un equip molt interessant, amb el qual cal saber jugar”. Serà el primer cop en la història que s’enfrontin el Valladolid i l’FC Andorra, però, tot i ser un enfrontament inèdit, no és la primera vegada de l’equip tricolor al José Zorrilla. L’octubre de 1992, l’Andorra de Sánchez Iglesias va guanyar per 1 a 3 el filial vallisoletà, el Valladolid Promesas.

L'ESTAT DEL RIVAL AMB DANIEL BLÁNQUEZ, COPE VALLADOLID

Un Valladolid amb dubte El Valladolid arriba al partit davant l’Andorra amb molts dubtes, sobretot per part de l’afició, tot i haver lligat cinc victòries consecutives recentment. El tècnic, Paulo Pezzolano, no és sant de la devoció del soci i els ànims pengen d’un fil, pels diversos canvis de sistema que imposa, i per un joc que no sembla trobar continuïtat. Tot i això, es mostra més sòlid a Zorrilla, on ha guanyat els darrers tres partits, un d’ells amb solvència contra el Burgos. S’esperen pocs canvis en l’onze titular.

En un dels millors escenaris

tracking