El MoraBanc vol conquerir l'Olímpic de Badalona

El MoraBanc Andorra visita la pista del Joventut amb la bona inèrcia del darrer triomf contra l’ObradoiroT

Tyson Pérez i Juan Rubio, dos dels noms que han focalitzat la prèvia.MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb el suflé encara amunt per la darrera i èpica victòria al Poliesportiu davant l’Obradoiro, el MoraBanc Andorra trepitja aquesta tarda (18.00 h) el parquet de l’Olímpic de Badalona per provar el seu estat de gràcia davant d’un dels grans de la Lliga ACB, el Joventut. Un repte majúscul que l’equip tricolor s’ha marcat en vermell i que podria significar, en cas de victòria, la confirmació que el grup de Natxo Lezkano va creixent amb pas ferm després dels dubtes a l’inici de la temporada.

El tècnic tricolor va explicar que “sempre es continua construint millor des de la victòria que no pas des de la derrota. No entrenes millor ni pitjor, però sí amb una altra cara”. Encara amb el ressò de la remuntada contra l’Obra, Lezkano va recordar que “no crec que l’equip jugués tan malament per anar perdent de 21 punts i va ser molt més mèrit seu. La sort i l’encert que a nosaltres ens havia faltat la vam tenir al darrer quart. Va ser una victòria que no passa cada dia ni cada mes i hem d’extreure’n la lectura positiva, que aquest equip mai es rendeix i que mai es pot donar per sentenciat un partit, ni per a bé ni per a mal”. El rival d’aquesta tarda, el Joventut de Badalona, ve de guanyar el Wolves lituà en partit d’Eurocup i amb certa despesa física, ja que el matx es va definir a la pròrroga. Una circumstància a la qual Lezkano no va donar gaire importància: “Un equip com el Joventut està acostumat a jugar molts partits i, fins i tot, li pot treure el vessant positiu, ja que s’aprèn més i es millora més jugant que entrenant. Ara, no li veig cap inconvenient.” El tècnic tricolor es va referir a la Penya amb molts elogis i va destacar que “parlem d’un equip del més alt nivell europeu, poques mancances se li poden trobar. Té jugadors amb experiència i molt intel·ligents, i això sempre fa la feina més fàcil”. L’equip verd-i-negre tindrà la baixa segura del base Andrés Feliz i el dubte seriós d’Andrew Andrews, i Lezkano va subratllar que “si pensem que sense ells ho tindrem més fàcil ja hem perdut el partit”. La darrera visita del MoraBanc a Badalona, en Lliga ACB, va finalitzar amb triomf tricolor per 73 a 79 amb 26 punts de Noua, un precedent oficial que no va tenir continuïtat a la pretemporada, ja que la Penya es va imposar al Trofeu d’Escaldes. Un partit de pretemporada del qual Lezkano va assegurar que “vam aprendre molt, tot i que jugàvem sense bases. Estem avisats del nivell físic que imposen a la pista”.

També hi va dir la seva abans de viatjar Ádám Somogyi. El base hongarès va comentar que “tenim moltes coses a millorar, perquè no hem arribat encara al nostre màxim”, i sobre el Joventut va afegir que “són els màxims aspirants a guanyar l’Eurocup. Tenen una plantilla molt llarga i amb molta experiència”. Tyson Pérez podria tornar a l’equip després de la lesió que el va apartar dels dos darrers partits, tot i el procés gripal que ha patit aquesta setmana. Montero també ha estat malalt, però podrà jugar, si no és el jugador descartat, i Juan Rubio és dubte per una molèstia muscular.

tracking