detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si pronosticar quins equips superarien la ronda de quarts de final i adquiririen la condició de semifinalistes era una tasca força feixuga, ara, un cop superada aquesta eliminatòria, intuir qui seran els protagonistes de la gran final es fa de millor vaticini.

La trajectòria en la competició situa All Blacks i Springboks com a màxims favorits enfront de Pumas i els homes de la Rosa, respectivament. Nova Zelanda ha anat elevant el seu nivell de joc a mesura que la competició cremava setmanes. Sud-àfrica ha impressionat des de l’inici de la mateixa competició, amb una exuberància física que tan sols Irlanda va ser capaç de torpedinar.

Tots els afeccionats lamentem, si n’exceptuem argentins i anglesos, evidentment, que el sorteig i els encreuaments entre grups impossibilités de veure els quatre millors equips classificats per a semifinals, però gals i celtes s’han quedat pel camí. Ara ha arribat el moment decisiu, el que decidirà quines seleccions podran optar a disputar-se la supremacia oval.

Anem a pams, però, i en esport, i en la vida, no es pot dir mai blat fins que és al sac i ben lligat. Els favorits ho hauran de palesar a la gespa i els seus rivals tindran l’oportunitat i el deure de reivindicar-se com a justos semifinalistes. Esperem que tots estiguin a l’altura, àrbitres inclosos, i els dos penúltims actes d’aquest Mundial responguin a les expectatives.

tracking