El VPC incorpora el sud-africà Xolela Daniels

Es tracta d’un tres quarts de 27 anys amb qualitat tècnica i velocitat

Giménez i Daniels.VPC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot i haver arrencat ja la temporada, l’equip masculí del VPC Andorra segueix reforçant el grup i ahir va confirmar la incorporació de Xolela Daniels fins al final d’aquesta temporada. Es tracta d’un jugador sud-africà de 27 anys que juga pel centre com a tres quarts, i que arriba a l’entitat tricolor per tal d’aportar qualitat en l’àmbit ofensiu.

Daniels va formar-se al seu país d’origen, on va jugar al Sharks el Griquas, el Progress RC o el KZN. A més, també ha militat al Gloria Buzau de Romania i el seu últim equip va ser el Raiders Rugby Club de Johannesburg, al seu país natal. Es tracta d’un jugador amb una bona tècnica i amb molta rapidesa i potència amb els seus 1,72 metres i 91 quilos, que ja ha rebut el sobrenom de Soda al vestidor de l’equip masculí del VPC Andorra.

Precisament el conjunt de Dani Raya afrontarà diumenge la tercera jornada de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana. Després d’obrir el campionat amb un triomf contundent contra l’RC Cornellà per 58 a 3 tot i les nombroses baixes per la coincidència amb el partit dels isards, i caure el cap de setmana passat a Barcelona contra el Gòtics per un ajustat 13 a 11, els tricolors rebran diumenge (12.30 h) el BUC B amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria. El conjunt barceloní és actualment el cuer del grup després d’haver perdut l’únic partit que ha disputat aquest curs, contra el Cornellà.

tracking