Bonell reitera que l'executiu vol ajudar l'Andorra

Bonell reitera que l’executiu vol ajudar l’FC Andorra, però està en espera de les novetats sobre la Borda Mateu

Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, va reiterar durant la sessió d’ahir del Consell General que el Govern està pendent que l’FC Andorra li presenti el projecte de futur estadi a la Borda Mateu per saber quina és l’ajuda que pot proporcionar-li l’executiu.

En resposta a una pregunta del conseller general socialdemòcrata Pere Baró, Bonell va afirmar que “nosaltres farem el màxim, però esperem el seu projecte i el Govern col·laborarà en la mesura del possible”, a més d’afegir que “si el Govern no cregués en l’FC Andorra no estaríem col·laborant amb ells”. En tot cas, la titular d’Esports va recordar que el Govern “vol que l’equip pugui seguir al país, però tot depèn del projecte del futur estadi”, i va cloure que “és complicat saber quina serà la solució, però el Govern mai ha posat sobre la taula la premissa que l’equip marxi, això ho diu el contracte entre el club i la lliga espanyola si no hi ha una infraestructura que compleixi els requisits”.

Des de la minoria, i arran de la polèmica que hi ha hagut les últimes setmanes amb les declaracions del secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes, i la resposta de Gerard Piqué, el conseller del Partit Socialdemòcrata Pere Baró va afirmar que “potser l’equip que acompanya la ministra no és l’adequat”, i també va lamentar-se de “la imatge que es va donar d’Andorra a l’exterior, que va quedar marcada” arran de la piulada de Piqué. Per últim, va afirmar que “les polítiques de DA són a curt termini i potser amb una visió a llarg termini no estaríem en aquest punt”, a més d’assenyalar que “per al PS, un projecte així i ben negociat pot ser positiu per a la imatge del país, per a l’economia i també positiu socialment. Si de veritat hi creuen, cal treballar-hi des de totes les parts”.

tracking