Esquí Alpí

Verdú afronta l'inici de la Copa del Món “amb molta confiança”

L’esquiador es marca com a objectiu intentar superar els Top 12 de la temporada passada

Verdú afronta l'inici de la Copa del Món “amb molta confiança”FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú ultima els detalls per al debut a la Copa del Món de gegant, que arribarà el 29 d’octubre a Solden, i va manifestar que “arribo amb molta confiança a aquesta cursa”. Després de les estades a Nova Zelanda i Suïssa, l’esquiador posarà el punt final de la pretemporada amb un últim bloc d’entrenaments a Pitzal, a Àustria, per “iniciar el mode precursa”.

En una roda de premsa a la seu de Creand, Verdú va explicar ahir que l’any passat va fer “una temporada molt bona que em va fer créixer molt com a professional i crec que això ho puc aprofitar per a aquesta”, i va mostrar-se com sempre ambiciós tot assegurant que “crec que encara puc donar més”. Preguntat pels objectius, l’esquiador va assenyalar que “millorar els dos Top 12 de l’any passat, però sobretot deixaré fluir i demostrar el que estic fent als entrenaments”, a més d’agregar que “fa tres anys estava en un llit, en un quiròfan, i el creixement ha estat espectacular”. A més, va destacar que “m’he enfocat moltíssim a cuidar tots els detalls que envolten l’esportista professional. Afronto les carreres amb màxima confiança i això em dona garantia de poder expressar tot el meu esquí”.

Per últim, des del seu equip tècnic, l’entrenador, Juan Lago, va manifestar que la pretemporada ha anat “de menys a més i el Joan està en un molt bon estat per fer front a la competició”.

RECONEIXEMENT A LES TRAJECTÒRIES

La FAE, juntament amb el COA, va reconèixer Josep Maria Font, Josep Maria Gelabert, Jaume Ros, Ton Naudi, Ferran Piqué i Pilar Guiralt per la seva trajectòria i contribució a la promoció de l’esquí al país.

tracking