Bàsquet

Guanyar per confirmar

Amb el peatge de la pretemporada pagat, l’Obradoiro posarà a prova la millora del MoraBanc en els dos darrers compromisos

Guanyar per confirmar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra afronta aquesta tarda al Poliesportiu (18.00 h) davant l’Obradoiro un partit d’aquells que serveixen per valorar el moment pel qual passa l’equip i per aportar una serenor que semblaria definitiva. Després dels dubtes a l’inici de curs –derrotes a Bilbao i a Andorra davant el Río Breogán– l’equip tricolor sembla haver pagat el peatge ja d’una pretemporada grisa. Ara, un cop superat el Palència i d’haver fregat la sorpresa al Palau Blaugrana contra el Barça, el grup de Nacho Lezkano respira optimisme i és conscient del pas endavant que ha fet l’equip i que les peces comencen a encaixar.

Aquest va ser el missatge del tècnic del MoraBanc hores abans de rebre l’Obra a la bombonera. Lezkano va exposar que “crec que hi ha hagut un canvi substancial en els dos darrers partits, sobretot perquè hem treballat més temps junts, perquè ja hem jugat quatre partits i al principi potser vam pagar la mala pretemporada pel tema de les lesions”. En aquest sentit, l’entrenador tricolor va reconèixer que “cada vegada estem una mica millor, espero que puguem seguir aquesta progressió i donant una versió de l’equip cada cop millor. Volem seguir fent passos endavant en aquest sentit, més enllà de guanyar o perdre, de continuar sent sòlids i continuar creixent”. L’ala-pivot Nacho Llovet també va fer seva aquesta percepció i va remarcar que “vam arribar justos a l’inici de la competició, però sembla que ara estem pujant una marxa més com a equip, estem motivats i amb ganes de continuar amb aquest creixement com a grup. El compromís és màxim i crec que això s’està començant a notar a la pista”.

Arriba el Monbus Obradoiro a Andorra amb la tranquil·litat que dona haver sumat ja dues victòries en aquest inici de curs. Moncho Fernández disposa d’una rotació de molta qualitat i amb jugadors realment diferencials, com Pustovyi, Tinkle o Scrubb, i Lezkano va asseverar que Obradoiro “és un equip especial”. Així, va afegir que “tots els equips de Moncho estan molt ben armats a nivell tàctic, perquè t’ofereixen sempre moltes variants i un joc una mica diferent al d’altres equips, amb molt de bloqueig indirecte i amb moltes variants, tant per als jugadors de fora com els de dins”. Llovet, que va militar tres temporades a l’equip gallec, va apuntar que l’Obradoiro “és un equip que arriba molt rodat, va començar la pretemporada abans que la resta i es pot notar. És un equip dur, té anotació exterior i noms importants. Moncho treballa molt bé els seus equips”. Juan Rubio tornarà al grup després de la lesió i Tyson Pérez és seriós dubte per participar, ja que no es vol córrer cap risc.

MONTERO, ENCARA NO

Elnou fitxatge, Jean Montero, s’ha incorporat a la dinàmica de l’equip, però encara no podrà debutar. Tot i que s’espera que l’escorta dominicà tingui una ràpida adaptació, Lezkano va reconèixer que “encara necessita més temps”. El tècnic va exposar que el de Montero “és un fitxatge de club, de futur. Una inversió, més que una necessitat”.

SENSIBILITZATS AMB EL CÀNCER DE MAMA

El MoraBanc es vol sumar, un any més, a la lluita contra el càncer de mama i en el partit d’avui estaran disponibles unes samarretes roses amb el lema de Mai Por. El preu serà de 15 euros i tota la recaptació aconseguida anirà a favor d’Assandca.

Sensibilitzats amb el càncer de mama

tracking