Verdú prepara a l'estació de Saas Fee l'estrena de la Copa del Món

L’esquiador de la FAE acaba demà una estada de cinc dies a Suïssa on ha treballat gegant i supergegant

Verdú, en una estada a Saas Fee.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú es troba a Saas Fee (Suïssa) per fer el penúltim bloc d’entrenament abans de la Copa del Món de gegant de Sölden (Àustria), que arribarà el 29 d’octubre. L’esquiador de la FAE reprèn així el contacte amb la neu després de les cinc setmanes de preparació que va realitzar a Nova Zelanda. Verdú va arribar a terres helvètiques el 6 d’octubre i hi serà fins demà, després de realitzar sessions de gegant i de supergegant. Dissabte i diumenge l’equip va centrar-se en el supergegant, mentre que entre dilluns i avui la disciplina a provar és la de gegant, pensant en la cita de Sölden.

Segons va explicar l’entrenador de Verdú, Juan Lago, “ens hem trobat condicions molt bones”, i va afegir que “aquesta és una molt bona preparació per a Sölden, tancant tots els detalls sobre el material i fent també els últims tests per atacar després al bloc de Pitzal”.

Un cop acabat demà aquest penúltim bloc de la pretemporada, Verdú i el seu equip tindran un petit descans abans de marxar el dia 19 cap a Pitzal, a Àustria. L’esquiador de la FAE realitzarà llavors l’últim tram d’entrenaments entre el dia 20 i el 25 en terres austríaques per preparar l’estrena de la Copa del Món, que arribarà pocs dies després, diumenge 29 d’octubre a Sölden.

Després de l’estrena a Àustria, les següents cites no arribaran fins a més d’un mes després, ja que fins a mitjan desembre no hi ha més proves de la Copa del Món previstes en gegant. El 9 de desembre Verdú competirà a Val-d’Isère, i el 17 i 18 de desembre ho farà a Alta Badia.

MAEVA ESTEVEZ, TRES MESOS FORA DESRPÉS DE SER OPERADA

Maeva Estevez estarà tres mesos de baixa després de ser operada dissabte passat de la mà. La surfista de neu va patir una caiguda a Corralco (Xile), durant l’estada de pretemporada que va realitzar fa unes setmanes, i aquest incident va acabar provocant-li una luxació als ossos carpians de la mà dreta. Una vegada va tornar al país, Estevez va passar dissabte passat pel quiròfan per tal de poder-li col·locar dels ossos al seu lloc, a més de fer que els lligaments puguin soldar-se de manera natural. A més, durant l’operació van posar-li dues agulles externes per fixar-li la mà. Estevez haurà de portar les agulles durant els dos propers mesos i realitzar després una rehabilitació d’un mes, abans que pugui tornar a l’activitat.

tracking