Reportatge

L'afició vol seguir al Nacional

Els seguirs tricolors mostren descontentament perquè Govern no allargui el conveni i aposten per mantenir-se a la instal·lació fins que hi hagi una nova infraestructura.

Públic a l'Estadi Nacional durant el partit entre FC Andorra i Saragossa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afició de l’FC Andorra no és aliena a l’enrenou que hi ha amb els estadis i camps de cara a la temporada vinent i el Diari va voler copsar quina era l’opinió de la parròquia sobre aquest aspecte. La majoria dels enquestats van optar per no pronunciar-se, però els que sí que van fer-ho van mostrar la seva unanimitat perquè l’equip pugui seguir jugant a l’Estadi Nacional, almenys fins que hi hagi una nova infraestructura.

Una d’aquestes aficionades és la Pilar, que va explicar al Diari que “jo seria partidària que l’equip seguís jugant aquí”, i que va afegir que “el millor seria poder seguir fent-ho aquí perquè és el centre neuràlgic del país”. Més enllà de la comoditat i la situació personal de cadascú, aquesta seguidora i abonada de l’equip va reflexionar també que “per un cop que l’FC Andorra està a segona crec que s’ha d’aprofitar i potenciar, i de cara al turisme i la gent que ve de fora potser els 400 aficionats del Saragossa que han vingut aquí no vindrien també a Encamp o a algun altre lloc a l’hivern amb el mal temps”. En la mateixa línia, la Núria va apuntar que “em sembla malament perquè no em sembla just per a la gent del país i per als aficionats que venim cada partit, no em sembla just haver d’anar fora del país”, mentre que la Vanessa va agregar que “està malament, sobretot per als joves, que podem venir aquí a gaudir i és una afició força saludable en lloc de quedar-nos a casa a jugar”.

Amb un to més crític, Emilio Puig va afirmar que “això són coses de Govern que fa molts temps que s’haurien d’haver solucionat. Fa molts anys que vaig al futbol i aquí no s’ha arreglat mai res”, i va afegir que “ara tenim l’Andorra a Segona i si no tenim camp, què passarà? Què ha d’anar, fora d’Andorra? Llavors, què som, un país que no arribem a poble?”.

Amb aquests problemes que estan sorgint, l’afició té certa por sobre la possibilitat que el club acabi marxant del país (tot i que l’entitat ha refermat diversos cops que no ho farà), i la Pilar va assenyalar que “potser és una mica perillós”, mentre que la Núria va destacar que “fa patir una mica perquè si marxen molt lluny no podrem anar-los a veure”.

tracking