CURSA

L'Open d'Andorra i el campionat de BTT infantil acullen a 60 nens

La cita esportiva va ser el passat dissabte 30 de setembre

Open d'Andorra de BTT infantil i el campionat d'Andorra de BTT infantil a NaturlandSprint Club Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Sprint Club Andorra amb tutela de la Federació Andorrana de ciclisme va organitzar el passat dissabte dia 30 de setembre l'Open d'Andorra de BTT infantil i el campionat d'Andorra de BTT infantil a Naturland a cota 2000.

La cursa es va desenvolupar en 2 circuits, un per als prebenjamins i benjamins, d'1 quilòmetre i l'altre pels principiants, alevins i infantils 2,5 quilòmetres i amb una participació de 60 nens d'Andorra i de Catalunya.

La primera cursa va començar amb els més petis, els quals havien de realitzar quatre voltes, dels quals van resultar guanyadors van ser Iu Riera en masculí i Ruth Trafach en femení. Tot seguit els benjamins amb 6 voltes al circuit amb la victòria de Cesc Brugat en masculí i Ona Reixach en femení. Els principiants amb 4 voltes al circuit, van guanyar Aran Molano en masculí i Lena Cos en femení. Per últim, els alevins i infantils els quals feien 5 i 7 voltes respectivament al circuit gran i els alevins amb 5 voltes al circuit gran. En alevins, Norfeu Cos va ser el guanyador en masculí i Sara González en femení. En la categoria infantil, Anna Carreras va ser la guanyadora en femení i Martí Carreras en infantil masculí.

tracking