Verdú farà dues estades més abans de l'estrena

Entrenarà a Saas Fee i Pitzal abans d’obrir la temporada a Sölden

Verdú, en un entrenament d'aquest estiu a Nova Zelanda.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú realitzarà dues estades més de preparació abans de l’estrena a la Copa del Món de gegant que tindrà lloc en tot just un mes (el 29 d’octubre) a Sölden. L’esquiador de la FAE està actualment al país després del bloc de cinc setmanes de pretemporada que va fer a Nova Zelanda i a partir de l’octubre farà un parell d’estades més.

La primera d’aquestes dues serà a Suïssa, concretament a Saas Fee, on entrenarà entre el 7 i el 12 d’octubre. Posteriorment, i després d’uns dies de descans, Verdú i la resta del seu equip tècnic es desplaçaran a Pitzal (Àustria) per fer un nou bloc d’entrenaments entre el 20 i el 25 d’octubre i acabar de polir tots els detalls abans de l’estrena al circuit mundial, que arribarà pocs dies després també a terres austríaques.

D’altra banda, l’equip masculí de tècnica de la FAE, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, està immers en plena preparació de la temporada a Ushuaia (Argentina). Després d’uns primers dies d’eslàlom, les últimes jornades han estat dedicant-les a entrenar la disciplina de gegant, a més de començar ahir un petit bloc de supergegant de dos dies. El tècnic, Fred Beauviel, va manifestar que “tècnicament hem aprofitat molt bé les condicions d’aquí, sobretot per fer gegant”, i va agregar que “hem pogut compartir entrenaments amb els equips d’Itàlia o França”.

tracking