La presentació d'Andorra 2029 impressiona la FIS

L’organisme en destaca el llegat, l’‘sportainment’ i la sostenibilitat

Presentació de la candidatura a Zuric.@ANDORRA2029

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La FIS (Federació Internacional d’Esquí) va qualificar “d’impressionant” la presentació de la candidatura d’Andorra 2029 per acollir el Campionat del Món d’esquí alpí que va dur-se a terme ahir a Zuric (Suïssa) durant la reunió de tardor de l’entitat. De fet, la federació internacional va valorar positivament el conjunt del dossier i va destacar especialment els punts referents al llegat, l’sportainment (entreteniment) i la sostenibilitat.

David Hidalgo i Elisabeth Pérez, director general i directora de màrqueting de la candidatura, van exposar el dossier d’Andorra 2029 al comitè tècnic de la FIS, que va estar encapçalat pel seu secretari general, a més de per Markus Waldner i Peter Gerdol, directors de la Copa del Món masculina i femenina, respectivament, i per la resta de caps d’àrea de l’organisme.

Els responsables de la FIS seguiran ara analitzant les candidatures i elaboraran un informe per als membres del consell de l’ens, que triaran la seu del Mundial del 2029 el juny del 2024 a Islàndia entre les propostes d’Andorra, Val Gardena (Itàlia) i Narvik (Noruega).

tracking