Cande Moreno, amb bones sensacions a l'estada a Ushuaia

L’andorrana afronta la darrera setmana de preparació a l’Argentina

Cande Moreno, durant l'estada a Ushuaia (Argentina).FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno ja es troba a l’última setmana d’entrenaments a l’estació argentina d’Ushuaia i, fins al moment, l’estada ha aportat una evolució evident en el seu esquí i “bones sensacions”. La tornada està prevista per a final d’aquest mes.

L’esquiadora de la FAE va explicar que “els entrenaments estan anant molt bé. Vam fer una primera setmana molt bona, perquè vam tenir bon temps i bones condicions, i vaig poder fer un petit bloc de gegant per tornar a agafar una mica el ritme”. Tot i patir alguns dies les nevades a Ushuaia, Moreno ha pogut complir amb el previst: “Després vaig fer uns entrenaments de supergegant, un dia de descans i aquesta setmana passada vam tenir una mica de mala sort amb el temps, perquè va nevar, però tot i així hem pogut entrenar bé descens dos dies i després dos dies més de supergegant.” Quan les condicions no permetien sessions de velocitat hi havia alternativa: “També vam fer un dia de gegant perquè, per les condicions, no es podia fer una altra cosa.” Després d’aquest primer bloc va tenir el seu dia de descans i ara ja fa front a un últim bloc de descens i supergegant, “i a veure si tenim més sort amb el temps que aquesta última setmana”.

En qualsevol cas, l’andorrana afirma que té “bones sensacions”: “Estic entrenant aquí amb l’equip de Copa del Món de velocitat de noies de França i està anant superbé, tinc molt bona relació amb ells i em permet estar-me comparant amb noies de molt bon nivell.” Cande afronta l’última setmana a Ushuaia amb totes les ganes del món per continuar construint el nivell que haurà de mostrar durant la temporada vinent. La primera cita de la Copa del Món de velocitat per a l’andorrana serà a Zermatt-Cervinia (Itàlia), del 15 al 19 de novembre.

tracking