El MoraBanc admet les dificultats de la pretemporada

El vestidor del MoraBanc admet que les lesions han complicat la pretemporada i que hi ha molta feina per fer

El tècnic del MoraBanc, Natxo Lezkano, durant el 'Media Day'.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Conscients que hi ha, i molt, marge de millora. El MoraBanc Andorra va encetar la setmana del retorn a la Lliga ACB amb la celebració del Media Day d’inici de la competició, amb els protagonistes admetent que aquesta pretemporada no ha estat la millor possible, especialment pel tema de les lesions, i que l’equip no arriba potser tan preparat i rodat com voldria. El primer a admetre-ho va ser el tècnic, Natxo Lezkano, que va assenyalar que “hem anat millorant sensacions i millorant a nivell de confiança, però encara no hem pogut acabar un entrenament amb tots”. A més, va agregar que “les lesions han estat el més preocupant, i més perquè s’han centrat en una posició especialment complicada com la de base, i em preocupa el tema de Starks perquè és un jugador molt important per a nosaltres que s’ha perdut quasi tota la pretemporada i serà un hàndicap important”. Per últim, el tècnic va cloure que “lògicament no arribem en el millor moment per tot el que ha passat, però comptarem amb tothom, que és el més important. No serà al nostre millor nivell, però estarem tots i amb un marge de millora important”.

En la mateixa línia van mostrar-se diversos dels jugadors, com Rafa Luz, que va afirmar que “ens queden moltes coses per millorar en aquest inici”, i va agregar que “tenim una setmana per treballar i crec que és suficient”. De la seva banda, Stan Okoye va destacar que “ha estat una pretemporada complicada perquè hem tingut molts jugadors amb lesions, i ho ha complicat tot perquè no podem acabar d’acoblar-nos, i per això aquesta setmana és molt important”. El capità, Nacho Llovet, va destacar que “ens han faltat molts jugadors i això s’ha notat en el joc de l’equip perquè ens faltaria un puntet més”, mentre que Tyson Pérez va declarar que “encara ens queda per treballar”.

La plantilla tricolor, però, es mostra optimista de poder superar aquestes adversitats amb el treball, i amb la il·lusió pel retorn a l’ACB, com va assenyalar Tyson Pérez, que va explicar que “tot­hom està amb molta il·lusió i ganes de demostrar-ho, i crec que serà una bona temporada per a nosaltres”, o Nacho Llovet, que va cloure que “arribem amb moltes ganes i tots estem contents d’haver tornat a l’ACB, que és una competició molt dura, i tenim un repte molt gran per davant”. Acostumats a dominar la competició el curs passat, els jugadors tricolors hauran de canviar de xip amb la tornada a l’elit, i Lezkano va assenyalar que “la lliga és diferent a la LEB en molts aspectes, com en unes normes diferents amb l’Instant Replay, que condiciona molt a l’hora de fer faltes”, i va afegir que “encara ens estem adaptant, la intenció és ser semblants a l’any passat, però hem de ser molt més agressius i hem d’apujar la intensitat”.

TYSON, CENTRAT EN ANDORRA

Un dels grans protagonistes de la jornada va ser Tyson Pérez, que tot i el rerefons del seu fitxatge per l’Unicaja va manifestar que “estic concentrat en el que he d’estar, que és entrenar bé, ja passarà”, i va cloure que “estic encantat d’agafar galons i poder ajudar l’equip”.

REUNIÓ ARBITRAL I NOVETATS AMB L'"INSTANT REPLAY"

La plantilla i cos tècnic del MoraBanc Andorra va tenir ahir una xerrada amb l’àrbitre de l’ACB Andrés Fernández, per conèixer els nous criteris arbitrals abans de l’inici de la competició. La nova lliga arribarà també amb novetats quant a l’Instant Replay, i és que els entrenadors no podran demanar la revisió per les situacions de rellotge de partit o de possessió, i en totes les situacions revisables els àrbitres hauran d’avaluar qualsevol simulació flagrant i xiular falta tècnica.

tracking