El MoraBanc Andorra tanca la pretemporada contra el Joventut

Lezkano recupera Tobias Borg i Dos Anjos podria jugar els primers minuts

Aixàs, Dolsa i Gamero, durant la presentació.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra tancarà avui la pretemporada davant del Joventut de Badalona en el marc del sisè Trofeu Escaldes-Engordany, que se celebrarà a partir de les 20.00 hores al pavelló del Prat Gran de la parròquia escaldenca. Els tricolors disputaran, doncs, el cinquè partit de l’estiu en plena posada a punt per a l’inici de lliga, que serà el cap de setmana vinent amb la visita al Bilbao Basket diumenge 24 a les 17.00 hores. De cara al duel d’aquesta nit, Natxo Lezkano podrà recuperar Tobias Borg i Felipe dos Anjos podria jugar els primers minuts després de la participació al Mundial. Rafa Luz serà dubte, però en principi no jugarà, mentre que seran baixa confirmada Starks, Harding i Czerapowicz.

El Trofeu Escaldes-Engordany tindrà, com és habitual, un vessant solidari i la recaptació es destinarà íntegrament a Atida (Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra). Fins ahir s’havien venut unes 150 entrades i encara es poden comprar al web del MoraBanc Andorra o a les taquilles abans del duel a un preu de 15 euros. Durant la presentació del partit, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va afirmar que “ens encanta col·laborar amb entitats com Atida i fer-ho a la parròquia que ens va veure néixer és doblement especial”, mentre que el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, va assenyalar que “la història del bàsquet i d’Escaldes-Engordany és llarga i ens agrada mantenir-la”. Per últim, el president d’Atida, Toni Gamero, va agrair-ho “al comú i al MoraBanc”, i va afegir que “per a una entitat com la nostra és molt important tenir aquesta injecció econòmica per poder continuar realitzant projectes i accions que ens donin a conèixer”.

En l’àmbit esportiu, Aixàs va referir-se a la pretemporada, en què han disputat fins ara quatre partits amb tres derrotes i una victòria, i va mostrar-se contundent manifestant que “la pretemporada no serveix per a res” quan se li va preguntar pels resultats, i va cloure que “els partits no valen per extreure cap conclusió, sinó que formen part del procés per arribar bé a la lliga”.

tracking