Esport

La Pyrenees Stage Run 2023 tanca la setena edició

L'equip català Turmells Team guanya en categoria masculina i en femenina la victòria ha estat per les austríaques de Summitsox

PSRPSR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de corredors i corredores es van renir el diumenge passat a Ribes de Freser per iniciar una aventura pels Pirineus que va fnalitzar ahir a Salardú, a la Vall d'Aran. La Pyrenees Stage Run, organitzada per BiFree Sports ha tancat la setena edició amb 50 equips participants. El repte enguany era completar 220 quilòmetres i més de 15.000 metres de desnivell positiu, en un recorregut que passa per cinc dels parcs naturals més icònics dels Pirineus, reseguint el GR11.

Tot els participants van poder gaudir d’un recorregut fascinant pels Pirineus per indrets tan icònics com el cim del Balandrau, la Portella dels Engorgs, la Vall del Madriu, el refugi de Baiau, la Collada dels Tres Estanys o el Refugi de Saboredo, al Parc Nacional d'Aigüestortes.

Pel que fa als resultats finals, en categoria masculina l’equip guanyador ha estat el Turmells Team format pels catalans Alexandre Urbina i Roger Embid.En categoria femenina, les austríaques de l’equip Summitsox, Nina Lang i Veronika Hamminger. Finalment, l’equip Mountain Goats format per la corredora txeca Kamila Subova i l’eslovac Jakub Turcan s’ha imposat en la categoria mixta.

tracking