L'FC Andorra busca refer-se avui contra el Tenerife

L’FC Andorra rep el Tenerife amb l’objectiu de sobreposar-se de la derrota de diumenge passat contra l’Amorebieta

L'FC Andorra busca refer-se avui contra el Tenerife

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep aquesta tarda (14.00 hores) el CD Tenerife a la quarta jornada de la Segona Divisió. Després de la derrota de diumenge passat a Lezama davant de l’Amorebieta, els tricolors buscaran reaccionar i mostrar una millor imatge. Precisament sobre la setmana, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va manifestar que “estem fent una bona setmana, hem analitzat i corregit els detalls, i tenim molt clar els rivals que ens trobarem demà”, i va agregar que “hem estat parlant per ser un equip molt més madur, més equilibrat al marge dels resultats, i tenim molt clar que farem un gran partit”.

El Tenerife, igual que els tricolors, arribarà després de dues victòries seguides, i de perdre el seu primer partit a l’última jornada. Sobre el duel que espera Sarabia, va declarar que “és un equip d’Asier Garitano, amb les idees claríssimes. En l’aspecte defensiu són molt ordenats, capaços de replegar, d’atacar a dalt, són solidaris, agressius i tenen molta qualitat, a més d’alternatives”. De la seva banda, el tècnic basc dels canaris, Asier Garitano, va afirmar sobre el duel d’avui que “l’FC Andorra crida l’atenció pel seu joc, però també fa molt bé la seva feina”, i va afegir que “tenim un repte difícil per davant perquè es tracta d’un rival que t’exigeix molt”.

Sarabia mantindrà les baixes per lesió d’Almpanis i Vilà per lesió, però el lateral té ja l’alta mèdica, i es preveu que aquesta propera setmana tingui minuts en un duel d’entrenament. Sobre l’alineació, el tècnic va admetre que “segurament farem canvis” després de tres jornades repetint gairebé l’onze sencer.

SATISFET AMB LA PLANTILLA

Aprofitant la primera roda de premsa després del tancament del mercat, el tècnic va fer també una valoració de la plantilla, i va manifestar que “estic encantat, hem fet una molt bona plantilla i un molt bon treball”, i va agregar que “ara la feina és nostra per anar integrant la gent, millorar les coses com hem dit, i polint els petits detalls”. Sobre els dos últims a arribar, Laorant Shabani i Aurélien Scheidler, va destacar que “els conec una mica menys, però tinc plena confiança. Els hem vist, els hem analitzat, i han entès les coses que necessitàvem”. Cerntrat en Scheidler, va destacar que “ens donarà alternatives a la punta d’atac. “Teníem i tenim un gran davanter amb Manu Nieto, i ell serà un perfil diferent, sent més referència”, mentre que de Shabani, va afirmar que “pot jugar a les dues bandes, però en principi ve per jugar a la dreta i donar-nos alternatives a Álex Calvo”.

Per últim, Sarabia va voler lloar també la figura del director esportiu, Jaume Nogués, i va declarar que “es parla molt de l’Andorra de Piqué o de Sarabia, però no hem d’oblidar de que tenim el gran privilegi de comptar amb ell, una persona increïble, professional i que viu les 24 hores pel club”, i va cloure que “té un sentiment de responsabilitat descomunal, i vull destacar el gran treball que fa ell”.

EL CLUB REPETEIX L'EXPERIÈNCIA DE LA 'FAN ZONE' AL COMUNAL

Igual que ja va fer en el primer partit de la temporada a casa davant del Cartagena, l’FC Andorra instal·larà una fan zone a l’Estadi Comunal per poder amenitzar la prèvia del partit d’avui contra el Tenerife. Entre les 11.00 i les 13.30 hores, els aficionats que ho desitgin podran desplaçar-se al camp de l’avinguda Salou, on hi haurà servei de bar, música, activitats per als més petits com castells inflables, reptes com intentar marcar un gol a Nico Ratti, i s’hi espera també la presència del Tamarro, la mascota de l’entitat tricolor. Després de la bona experiència en el debut, el club repetirà la instal·lació de la fan zone a l’Estadi Comunal.

tracking