Derrota de l'FC Andorra contra el Tenerife (0-1)

Un gol de Luismi Cruz a la segona meitat ha desequilibrat el duel

Derrota de l'FC Andorra contra el Tenerife (0-1)Fernando Galindo

L’FC Andorra ha sumat la segona derrota consecutiva després de caure per 0-1 a l’Estadi Nacional en un duel amb alternatives però que s’ha acabat decidint per una acció d’infortuni pels tricolors. I és que quan Jandro Orellana anava a rebutjar una pilota, ha relliscat, i ho ha aprofitat Luismi Cruz per fer el 0-1 que acabaria sent definitiu.

El duel ha arrencat amb pilota pels tricolors, però patint per poder treure-la degut a la bona pressió dels visitants. Tot i això, la primera ha estat per a l’FC Andorra amb un centre-xut d’Iván Gil que ha tret Soriano, però el Tenerife ha reaccionat amb la més clara per Roberto López, que ha enviat una vaselina fregant el pal. Aquesta clara ocasió dels canaris ha esperonat els homes d’Eder Sarabia, que han gaduti des de llavors dels millors minuts, fluids en atac, i amb opcions ben clares, com una ben clara de Pampín després d’una passada interior de Lobete, que Soriano ha pogut enviar a corner. El Tenerife ha respost al tram final amb un cop de cap de Mo Dauda que ha sortit per sobre del travesser, però el duel ha arribat sense gols al descans.

A la represa, els tricolors han arrencat millor, tot i que sense generar tantes ocasions clares com durant la primera meitat, més enllà d’una falta directa lateral servida per Bover que un defensa visitant ha tret des del primer pal, i d’una altra rematada del balear després d’una deixada de Lobete. El Tenerife esperava al darrere, però també ho ha buscat, com en una internada de Mo Dauda per l’esquerra que ha acabat amb una rematada de Sergio González al primer toc que ha sortit fregant el pal. Però si n’han tingut una clara els tinerfenys ha estat una al minut 74 després d’agafar despistada a la defensa tricolor en una contra conduïda per Enric Gallego, que li ha deixat una pilota a Waldo que ha obligat a una excelsa intervenció de Nico Ratti per evitar el gol. On no ha pogut fer res el porter, però, ha estat tres minuts després en el 0-1 del Tenerife. Després d’una internada per la dreta i posar una pilota a l’espai, Jandro Orellana ha relliscat quan anava a rebutjar la pilota, i l’esfèric li ha quedat ben suau a Luismi per batre a Ratti sense problemes.

Sarabia ha mogut la banqueta en busca de l’empat, i l’ha tingut Álex Calvo a cinc minuts pel final després d’un xut que ha marxat alt. L’FC Andorra assumia riscos, i a punt ha estat d’aprofitar-ho el Tenerife per sentenciar el matx amb un tir de Teto que ha pogut evitar Ratti. Els tricolors estaven bolcats a l’atac, però el marcador ja no s’ha tornat a moure i l’FC Andorra ha sumat la segona derrota consecutiva.